Hallgassa élőben!

egészségnap

3 éve
Kedden az Ady Endre Elméleti Líceumban az órák mellett különleges tevékenységek folytak, amelyek során az egészséges életmód fontosságára hívták fel a diákok figyelmét. Középpontban a szív- és érrendszeri, illetve a cukorbetegség megelőzése, illetve azok ismertetése állt.
4 éve
Hétfő délután negyedik alkalommal szervezett Egészségnapot a Várad-Rogériuszi Református Egyházközség és az RMDSZ észak-rogériuszi szervezete közösen, a templom alagsori gyülekezeti termében.
5 éve
Szerda délután a Nagyvárad-Rogériuszi Egyházközség alagsori gyülekezeti termében érrendszeri felmérést végzett dr. Pásztor Gyöngyvér háziorvos, 15-18 óra között.
6 éve
Május 9-én, szombaton 11-20 óra között szervezett Egészségnapot és vásárt a Borostyán Produkció. Az egész napos rendezvény díszvendége Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember volt.
8 éve
Nagyvárad-Hétfő délután egészségnapot szervezett a Pro Rogériusz Egyesület és a Rogériuszi Református Egyházközség. A templom udvarán felállított sátrakban zajló konzultációkra- vérnyomás és vércukorszint mérést is igénybe lehetett venni- az első órában 70 személy iratkozott fel.
1


Hét nagyváradi pólós a román válogatottban
Kétmeccses előnyben vannak a pólósok
Legyőzték félelmüket a kosarasok
Úgy tűnik, lassan, de annál biztosabb úton haladnak a nagyváradi felnőtt férfi kosárlabda-együttes tagjai, hogy kigyógyuljanak a „Kolozsvár-fóbiából”. Erre enged következtetni a VSK legutóbbi mérkőzése, amikor éppen Váradon győzte le (83–77) a tabellaelső Szamos-parti alakulatot.
Frissítette a CNSU a magas járványügyi kockázatot jelentő országok jegyzékét
Aktualizálta hétfő este az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) a járványügyi kockázatot jelentő, sárga zónás országok jegyzékét.
Kelemen H.: Megtartható a csíksomlyói búcsú
 A Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség kérésére, az RMDSZ közbenjárására jóváhgyták a a csíksomlyói búcsú megszervezését – jelentette be hétfőn Kelemen Hunor.