Hallgassa élőben!

DSVSA

3 éve
A DSVSA közleménye szerint Bihar megyében július 24-ig 18 afrikai sertéspestissel fertőzött gócpontot találtak. A fertőzésmentes megyékbe csak hatósági engedéllyel lehet disznóhúst és hústermékeket szállítani.
4 éve
Élelmiszerekkel és sertésekkel kapcsolatos ellenőrzéseket végzett egyebek mellett az elmúlt hetek során a Bihar megyei Állat-egészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Igazgatóság (DSVSA)
4 éve
Románia továbbra is sertéspestis-mentes ország, mert az afrikai sertéspestis, amely vírusának jelenlétét egy szatmárnémeti háztáji gazdaságban mutatták ki, semmi köze sincs a klasszikus sertéspestishez - jelentette ki szerdán Geronimo Brănescu, az Állat-egészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Hatóság (ANSVSA) igazgatója.
10 éve

Bihar megye - A Trichinella-fertőzés veszélyeire hívja fel a figyelmet a közelgő téli ünnepek alkalmából a Bihar megyei Állat-egészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Igazgatóság (DSVSA).

11 éve

Nagyvárad - Nagyváradon az idén is az Ősi piacon fogják levágni a húsvéti bárányokat. Bimbó Szuhai Tibor, a Piac- és Közterületfelügyelőség (RAPAS) műszaki igazgatója lapunknak elmondta, hogy hagyományosan a húsvét előtti héten biztosítanak helyet a húzsvéti bárányok levágására az említett helyszínen.

11 éve

Bihar megye - Többek között hamis „bio” tojásokat, nem megfelelően higiénikus tejautomatákat talált a legutóbbi ellenőrzései során a Bihar megyei Állat-egészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Igazgatóság.

1
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka


120 éve született Walt Disney
1901. december 5-én született Walt Disney amerikai rajzfilmrendező, számtalan népszerű rajzfilmfigura megalkotója.
Időjárás: eső és havazás is várható keddig Erdélyben
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap 20 órától hétfő 12 óráig mérsékelt csapadékhullásra és a szél erősödésére lehet számítani a keleti, délnyugati, központi és északi megyékben.
Durván jó nő volt a 71 éves magyar retro sztár
Karda Bea ma is korát meghazudtoló módon jó formában van, de volt idő, amikor ő maga volt a kamaszfiúk álma.
Rekordmeleggel érkezett a december Kanada nyugati részébe
Szokatlanul meleg a tél ezekben a napokban az Egyesült Államok északnyugati részén is.
Orbán Viktor: nem félek a krampusztól! (videó)
A kormányfő egy újabb videót osztott meg a Facebook-oldalán.