Hallgassa élőben!

Don-kanyar

4 éve
Személyes élményeken alapuló úti beszámolóval emlékezett a Don-kanyarban vívott harcokra dr.Lippai Péter ezredes pénteken este Diószegen, a 74. évforduló alkalmából. A helyszínen a mai napig vannak újratemetések, a temetőket példásan rendben tartják.
4 éve
Múlt szombaton az 1943-ban a Donnál megsemmisült 2. magyar hadseregre emlékezve, az egykori hősök tiszteletére emléktúrát szervezett a váradi Tanoda Egyesület, immár ötödik alkalommal.
6 éve
Bihar megye- Az 1943-ban a Don-kanyarban megsemmisült 2. magyar hadseregre emlékezve, az egykori hősök tiszteletére emléktúrát szervezett a Tanoda Egyesület. Közel másfél tucatnyian vettek részt.
7 éve
Vasárnap az 1943-ban a Donnál megsemmisült 2. magyar hadseregre emlékezve, a néhai hősök tiszteletére szervezett túrát a nagyváradi Tanoda Egyesület a püspökfürdői erdőben, másodízben.
8 éve
Január 15-én este hat órától a nagyváradi Lorántffy Zsuzsanna Református Egyházi Központban is megemlékeztek a hetven évvel ezelőtt a Don-kanyarban folyt harcokban meghalt magyar katonákra.


Megszólalt az audis, aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt egy ámokfutó elől az M1-esen
Elmesélte az élményeit annak az Audinak a vezetője, aki az utolsó pillanatban tért ki egy fékezés nélkül érkező autós elől az M1-esen.
Sokkot kapott a falu: brutális gyilkosság történt Tömörkényben
Lelkiismerete miatt vallott a gyilkos: egy 40 év körüli férfi feladta magát a rendőrségen és beismerte, hogy megölte szeretője férjét.
Megvan kié lett a 10 millió: ő lett idén a Séfek séfe
Öt hét után véget ért a Séfek séfe harmadik évada.
Több mint 90 műalkotáshoz jutott egy hagyatékból a frankfurti Städel Múzeum
A festményeket és papírmunkákat egy 2019-ben elhunyt frankfurti fotográfus, pszichológus és mecénás, Ulrike Crespo hagyta örökül a Städelre.
Megnyílt az új, gigantikus Munch-múzeum Oslóban
A múzeumban 11 kiállítóterem kalauzol végig a világhírű norvég expresszionista festő és szobrász pályafutásán.