Hallgassa élőben!

Demény Balázs

3 éve
Az egyik, ma műsorra kerülő művel kezdte pályafutását, és azóta most vezényli először újra ezt – jelezte a szokásos csütörtöki hangverseny dirigense, a filharmónia állandó karmestere, Jankó Zsolt.
3 éve
A Magyar Kultúra Napja alkalmából Demény Balázs fiatal zongoraművész szólókoncertjét hallhatják és láthatják az érdeklődök 2018. január 21-én, vasárnap 18 órától a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében.
4 éve
Csütörtök este újabb sikeres hangverseny részesei lehettünk: a műsoron Csajkovszkij egyik közkedvelt zongoraversenye és Bartók Concertója szerepelt a nagyváradi filharmóniában.
7 éve
Kedd este lépett fel a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) dísztermében Demény Balázs zongoraművész a Partiumi Magyar Művelődési Céh (PMMC) meghívására.
8 éve
Az EMKE Györkös Mányi Albert Emlékházában minden belépőt szíves mosollyal fogadnak. A falakon az emlékház alapítójának a képeiből láthatunk egy igen ízléses kiállítást.
8 éve
A Magyar Kultúra Napja keretében kedden a PKE dísztermében lépett fel Demény Balázs zongoraművész, aki Berlinben Anda Géza, és Budapesten Kemenes András vezetésével végzi a mesterképzőt.
9 éve
Beethoven, Schubert és Gluck műveket hallgathatnak meg, azok akik ellátogatnak április 5-én a Nagyváradi Állami Filharmónia soron következő szimfonikus hangversenyére.
10 éve

Nagyvárad - A Partiumi Magyar Művelődési Cég szervezésében az egyetem dísztermében lépett fel pénteken 19 órakor Demény Balázs fiatal zongoraművész, aki jelenleg a budapesti zeneakadémia II. éves hallgatója.

1
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású


Női kézilabda-vb: a csehek legyőzésével középdöntős a magyar válogatott
A mezőny legeredményesebb játékosa 13 lövésből 11 góllal Klujber Katrin volt.
Legálissá tennék az összes személyes célra tartott kábítószert Torontóban
Az intézkedéssel a drogtúladagolásban elhunytak számát szeretnék csökkenteni.
Orbán Viktor: adni jó!
A kormányfő több fényképet is megosztott a Facebook-oldalán, az Adventi készülődés című albumában.
Majd' 15 centis farkasnyomot találtak a friss hóban a Börzsönyben
A hírről az Ipoly Erdő Zrt. számolt be Facebook-oldalán, egy fotót is mellékeltek hozzá.
Több mint 112 ezer határsértőt fogtak el eddig Magyarországon
A határsértések jellemzően csoportosak és erőszakosak, és a téli időszak ellenére sem csökken az érkezők száma – mondta Bakondi György.