Hallgassa élőben!

beszélgetés

3 éve
2017-ben a Rao kiadó gondozásában jelent meg Narcis Dorin Ion „Despre cultura de ieri și românii de azi. Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu” című könyve, amelyben a nemzetközi hírű művészettörténésszel, politikussal folytatott kötetlen beszélgetés anyagát szerkesztett formában, kötetben tárja az olvasó elé.
3 éve
Molnár Júlia színművésznővel, a Szigligeti Társulat tagjával folytatódott az Akiknek szívesen tapsolunk című beszélgetéssorozat pénteken este a Lorántffy Zsuzsanna Egyházi Központban.


Voiculescu: Még hat szabad hely van az országban intenzív terápián
Még hat szabad hely van az egész országban intenzív terápián – közölte vasárnapi sajtóértekezletén az egészségügyi miniszter.
CNCAV: 511.290 adag Pfizer-BioNTech oltás érkezik Romániába
 Hétfőn 511.290 adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezik Romániába – közölte vasárnap a COVID-19 elleni oltáskampányt koordináló országos bizottság.
Visszavontak egy festményt egy madridi árverésről, lehet, hogy Caravaggio műve
Eddig José de Ribera spanyol festőnek tulajdonították a képet.
Újabb civil megmozdulás Hegyközpályi községben
Pár hete olvashattunk arról, hogy a községben civil kezdeményezés hatására létrehozták a község piacát, majd lelkes önkéntesek egy csapata úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép Hegyközszáldobágyon, ezért a közelmúltban egymás után szervezik az eseményeket.
„Maradj ember a volán mögött is!” címmel indul közlekedésbiztonsági kampány (videó)
Michelisz Norbert, Talmácsi Gábor és Szujó Zoltán is csatlakozott a kampányhoz.