Hallgassa élőben!

Bályok

2 éve
Tizennegyedik alkalommal gyűltek össze az üzletember, volt teniszező Ion Ţiriac vendégei a hét végén, hogy részt vegyenek a már hagyományos vadászaton, a Bályokhoz tartozó Nagyalmás melletti erdőben. A vadászat pénteken és szombaton zajlott.
3 éve
Bályok talán legimpozánsabb épülete, egyben látnivalója a Károlyi kastély, amit 1896-ban építtetett Emma Degenfeld Schomburg grófnő. Több tulajdonosváltás után, illetve közben a kastélyt 1967-ben helyi érdekű műemlékké nyilvánították, 1996-ban a Petrom olajvállalat (azóta OMV Petrom) vette át az épületet.
3 éve
Ismét benépesül Ion Ţiriac üzletember vadászbirtoka a Bályok községhez tartozó Nagyalmás mellett. Két évet kihagyott az ottani vaddisznók irtásából, most azonban visszatér Ceauşescu volt telkére.
5 éve
Az általuk teremtett hagyományt követve a szépen felújított bályoki művelődési házban február 27-én délután, idén is megrendezték az Álarcos parádét, melyet kabaré előadással fűszereztek.


A kijelölt miniszterelnök az RMDSZ-szel közösen folytatta a kormányprogram kidolgozását
Nicolae Ciucă kijelölt miniszterelnök a Nemzeti Liberális Párt (PNL) szakértőivel és az RMDSZ képviselőivel közösen folytatta szombaton a kormányprogram kidolgozását – adta hírül a kormány sajtóirodája.
CNCAV: 127.305 személy kapta meg a COVID-19 elleni vakcinát az elmúlt 24 órában
Jövő júliusban indul a termelés a gyulai Airbus-gyárban
Az üzem teljes kapacitással várhatóan 4-5 év múlva fog majd működni.
Emil Boc: a kolozsváriak fele megkapta a koronavírus elleni oltás mindkét dózisát
A kolozsváriak 56 százaléka beoltatta magát koronavírus ellen, 50 százalék a vakcina második dózisát is megkapta már – jelentette be szombaton a város polgármestere.
Liu Shaolin arany-, Krueger ezüstérmes lett 500 méteren
Liu Shaolin Sándor arany-, Krueger John-Henry pedig ezüstérmet nyert 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának első, pekingi állomásán.