Hallgassa élőben!

avatóünnepség

Avatóünnepség / 2 hete
Gyülekezeti ünnepség helyszíne volt szombat este a Hegyközkovácsi Református Egyházközség. A róla elnevezett művelődési ház előtt avatták fel Varga Vilmos szobrát, melyet Deák Árpád készített a néhai színművész fiának, dr. Varga Zsombornak a megrendelésére.
2 éve

Az egyházi és világi meghívottak, a bölcsődébe járó gyermekek és szüleik, valamint az ott dolgozók részvételével tartották meg a nagyváradi Csillagocska bölcsőde avatóünnepségét múlt pénteken.

3 éve
Ezekben a hetekben legalább 8 - 10 magyarok (is) lakta településen zajlanak útfelújítási, aszfaltozási munkák, nyilatkozta Pásztor Sándor, a Bihar Megyei Tanács elnöke Érmihályfalván, ahol avatóünnepségeken vett részt szerda délután.
1


Megvásárolta Roald Dahl műveinek szerzői jogait a Netflix
A streaming-szolgáltató már készíti a Charlie és a csokigyár című animációs sorozatot és a Matilda adaptációját.
Leesett a színpadról a PNL-kongresszuson részt vevő egyik küldött
Kilenc harci kutyával szállt szembe a rendőrökkel a győri drogdíler
A győri rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytatnak eljárást T. Gáborral szemben. A 41 éves férfi 2019 óta foglalkozott speed előállításával. A szükséges alapanyagot, az amfetaminolajat Nyugat-Európából szerezte be, majd azt a megfelelő kémiai anyagokkal és koffeinnel feldúsítva nagy mennyiségű amfetamint készített.
USR PLUS: Nem térünk vissza a kormányba, ha Florin Cîţu marad a miniszterelnök
Elbúcsúzott a közönségtől a magyarok kedvenc színésze
Véget ért az itthon is kedvelt sorozat.