Hallgassa élőben!

avatás

3 éve
Hordógurítással avattak fel hétfőn Érmihályfalván egy, az elmúlt hetekben rendbe tett, leaszfaltozott útszakaszt. Az ünnepségre a Vörösmarty Mihály utca végén került sor. Minden érintett reményét fejezte ki, hogy rövidesen lesznek még hasonló ünnepségre okot adó alkalmak.
4 éve
Október 1-én emlékművet avattak fel a margittai református templom kertjében. Az avatást ünnepi istentisztelet előzte meg, az igét Ft. Csűry István, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke hirdette. Az alapigét János Evangéliuma 12. részének 12-19-ig terjedő verseiből vette.
4 éve
Háromszor helyezték talapzatára, közben kétszer kellett menekíteni a világ 5., Erdély és Partium első Kossuth szobrát, mely Bihardiószegen áll. Vasárnap a harmadik avatás 15. évfordulója apropóján sok minden szóba került történelemről, politikáról, az állandó változásban lévő múltról.
4 éve
Hétfőn délelőtt az érmihályfalvi iskolákban is megtartották a tanévnyitó ünnepségeket. A mihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola főépületének falára felkerült a névadó emléktáblája.
8 éve
Bihar megye - Ünnepélyes keretek között avatták fel vasárnap kora délután azt a vadonatúj négyszintes épületet, ahol heteken belül elkezdi működését az új váradi onkológiai központ, mely közel hétmillió euróba került.


A kijelölt miniszterelnök az RMDSZ-szel közösen folytatta a kormányprogram kidolgozását
Nicolae Ciucă kijelölt miniszterelnök a Nemzeti Liberális Párt (PNL) szakértőivel és az RMDSZ képviselőivel közösen folytatta szombaton a kormányprogram kidolgozását – adta hírül a kormány sajtóirodája.
CNCAV: 127.305 személy kapta meg a COVID-19 elleni vakcinát az elmúlt 24 órában
Jövő júliusban indul a termelés a gyulai Airbus-gyárban
Az üzem teljes kapacitással várhatóan 4-5 év múlva fog majd működni.
Emil Boc: a kolozsváriak fele megkapta a koronavírus elleni oltás mindkét dózisát
A kolozsváriak 56 százaléka beoltatta magát koronavírus ellen, 50 százalék a vakcina második dózisát is megkapta már – jelentette be szombaton a város polgármestere.
Liu Shaolin arany-, Krueger ezüstérmes lett 500 méteren
Liu Shaolin Sándor arany-, Krueger John-Henry pedig ezüstérmet nyert 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának első, pekingi állomásán.