Hallgassa élőben!

áremelkedés

emelkedő kereslet / 2 hónapja
A folyamatosan szűkülő kínálat az árakra is komoly hatást gyakorolt, sok városban öt év alatt megduplázódott a telkek értéke.
3 éve
Petre Daea mezőgazdasági miniszter kijelentette, hogy hatalmas eltérés van egyes mezőgazdasági termékek termelői és piaci árai között, amit ő a kereskedők falánkságának tud be.
10 éve

Nagyvárad - A szakhatóság beleegyezett abba, hogy a távhő szállítási és disztribuciós díja 15,57 lejjel emelkedjen, ami azt jelenti, hogy a hőenergia helyi ára gigakalóriánkénti 246,12 lejről 261,69 lejre nő.

10 éve

Bihar megye- A Statisztikai Hivatal adatai szerint a fogyasztói árindex 0,22 százalékkal emelkedett 2010 márciusában, az előző hónaphoz viszonyítva.

11 éve

Romániában 4,49 százalékra mérséklődött az éves infláció februárban az egy hónappal korábbi 5,2 százalékról - közölte szerdán a román országos statisztikai intézet (INS).Óriási átverés: Karácsony Gergelytől rettegnek a bankok
Abszurd hazugságokkal reklámozzák a „bankokat megrengető” befektetést a kiberbűnözők.
Korai fejlesztéssel foglalkozó szervezeteket segített az UNICEF Magyarország
A 2020 elején indított pályázaton öt szakmai szervezet nyert el támogatást.
Drámaian fogy az esőerdő az Amazonasnál
Az amazonasi esőerdő irtása hatalmas mértékben, 17 százalékkal nőtt 2020-ban.
300 milliárdra pályázhatnak az innovatív cégek
Az új EU-s támogatási programok jelenleg társadalmi egyeztetés alatt vannak, de a következő hónapokban a pályázatok jelentős részét kiírhatják.
Különleges koncertet tettek elérhetővé online debreceni zeneművészek
Céljuk, hogy a zenei értékeket élményszerűen mutassák meg a gyerekeknek.