Hallgassa élőben!

Ady Endre liceum

2 éve
Duma Claudia Andreea, a váradi Ady-líceum diákja aplasztikus vérszegénységben szenved, ezért csontvelő-átültetésre van szüksége. Osztálytársai és a szülők segíteni próbálnak.
2 éve
Kellemetlen, politikai felhangoktól sem mentes huzavona után végre sikerült megoldani azt, hogy legyen fűtés az Ady Endre Líceum épületének azon részeiben is, ahova eddig nem ért el a hőenergia.
2 éve
Diákok, tanárok, szülők, rokonok gyűltek össze tegnap délelőtt a nagyváradi Ady Endre Elméleti Líceum udvarán az iskola 2018-19-es tanévének ünnepélyes megnyitójára. Kellemes kora őszi napsütéses meleg idő köszöntötte az új tanévkezdést Nagyváradon.
2 éve
Az elmúlt időszakban több regionális és országos tantárgyversenyen szerepeltek kiválóan a nagyváradi Ady Endre Líceum diákjai. A fizika területén is sikereket értek el.
2 éve
Szombat délben elballagott a nagyváradi Ady Endre Középiskola négy végzős osztálya is. Az ünnepséget szokás szerint a tanintézmény udvarán tartották. Voltak felszólalások, rövid műsor és természetesen a legjobb eredményeket elérő diákokat is díjazták.
2 éve
Nagyenyeden szervezték meg a Mikes Kelemen magyar nyelv és irodalom tantárgyversenyt, amelyen előkelő helyezéseket ért el a nagyváradi Ady Endre Líceum három diákja, illetve egy köröstárkányi kislány. 


Korai fejlesztéssel foglalkozó szervezeteket segített az UNICEF Magyarország
A 2020 elején indított pályázaton öt szakmai szervezet nyert el támogatást.
Drámaian fogy az esőerdő az Amazonasnál
Az amazonasi esőerdő irtása hatalmas mértékben, 17 százalékkal nőtt 2020-ban.
300 milliárdra pályázhatnak az innovatív cégek
Az új EU-s támogatási programok jelenleg társadalmi egyeztetés alatt vannak, de a következő hónapokban a pályázatok jelentős részét kiírhatják.
Különleges koncertet tettek elérhetővé online debreceni zeneművészek
Céljuk, hogy a zenei értékeket élményszerűen mutassák meg a gyerekeknek.
88 éves lett Jean-Paul Belmondo: így néz ki most
Az unokája töltött fel egy friss fotót a világsztárról.