Hallgassa élőben!

Ady Endre liceum

2 éve
Duma Claudia Andreea, a váradi Ady-líceum diákja aplasztikus vérszegénységben szenved, ezért csontvelő-átültetésre van szüksége. Osztálytársai és a szülők segíteni próbálnak.
2 éve
Kellemetlen, politikai felhangoktól sem mentes huzavona után végre sikerült megoldani azt, hogy legyen fűtés az Ady Endre Líceum épületének azon részeiben is, ahova eddig nem ért el a hőenergia.
2 éve
Diákok, tanárok, szülők, rokonok gyűltek össze tegnap délelőtt a nagyváradi Ady Endre Elméleti Líceum udvarán az iskola 2018-19-es tanévének ünnepélyes megnyitójára. Kellemes kora őszi napsütéses meleg idő köszöntötte az új tanévkezdést Nagyváradon.
2 éve
Az elmúlt időszakban több regionális és országos tantárgyversenyen szerepeltek kiválóan a nagyváradi Ady Endre Líceum diákjai. A fizika területén is sikereket értek el.
2 éve
Szombat délben elballagott a nagyváradi Ady Endre Középiskola négy végzős osztálya is. Az ünnepséget szokás szerint a tanintézmény udvarán tartották. Voltak felszólalások, rövid műsor és természetesen a legjobb eredményeket elérő diákokat is díjazták.
2 éve
Nagyenyeden szervezték meg a Mikes Kelemen magyar nyelv és irodalom tantárgyversenyt, amelyen előkelő helyezéseket ért el a nagyváradi Ady Endre Líceum három diákja, illetve egy köröstárkányi kislány. 


Lecsaptak a rendőrök a kegyetlen állatviadal szervezőire: 24 kutyát mentettek meg (videó)
Huszonnégy kutyát helyeztek biztonságba, miután a rendőrök állatviadal szervezőit fogták el Kistokajban, Egerben és Rakacán.
Félmillióan kaphatnak oltást a jövő héten Magyarországon
Dömötör Csaba államtitkár Facebook oldalára feltöltött videóból kiderül, melyik vakcinával hány ember kaphatja meg az oltását.
Koronavírusos Szabó Ádám, tünetei is vannak
Szabó Ádámot sem kímélte a világjárvány.
Imahét zajlott Örvénden
RMDSZ közgyűlés volt Berettyószéplakon