Szobabicikli-rekord

Chicago - Visszahódította magának a leghosszabb időn át egyfolytában testedzés világcsúcsát egy 50 éves amerikai férfi azzal, hogy 177 órán át szobabiciklizett - csupán a megengedett röpke szünetekkel megszakítva.

George Hood egyszer már nagyot szobabiciklizett: 111 órán 11 percen és 11 másodpercen át tette. Ezzel világcsúcsot döntött, és egészen tavaly nyárig tartotta, akkor egy tasmániai kerékpáros “megelőzte” szobabiciklijével. Hood most 8 napon át tekert, sohasem aludt 12 percnél egyszerre többet, 46 ezer kalóriát égetett el és 3200 kilométert “tett meg” egyhelyben.

    A hipermaratoni kerekezést május 4-én kezdte és hétfőn fejezte be. A finis után óvatosságból kórházba vitték, de nem érkezett arról jelentés, hogy bármilyen egészségi gondja volna.Reigl Judit alkotásaiért fizették a legtöbbet 2008 és 2019 között
Az aukciós eladások alapján az élő magyar művészek rangsorában a festőművész 871,7 millió forintos bevétellel került az élre.
Állítólagos koronavírus elleni termékek netes árusítását vizsgálták
A GVH a járványra tekintettel átfésülte a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat.
Sztárséfek otthoni konyháikból tanítják főzni a franciákat
Mivel éttermeik zárva vannak, a sztárok a házi koszt örömeivel igyekeznek felvidítani a járvány miatt otthonaikba kényszerült embereket.
A szükségállapot alatt nem kötelező az egészségügyi kártyák használata
A szükségállapot ideje alatt nem kötelező az egészségügyi kártyák használata – jelentette be a hétfői kormányülést követően Ionel Dancă, a miniszterelnöki kancellária vezetője.
Jószolgálati nagykövetként segíti a maszkok készítését Lévai Anikó
A maszkok készítésén túl alapanyagok adományozásával és szabásmintákkal.