Salma Hayek mostohafia?

Salma Hayek szeptemberben adott életet első gyermekének. Kedvese, Francois-Henri Pinault azonban úgy tűnik, nem csak ennek a babának az apja. Salma Hayek 3.

A hollywoodi pletykák szerint Francois-Henri Pinault az apja Linda Evangelista 1 éves fiának, a kis Augustin Jamesnek is.

A 41 éves színésznő szeptemberben szülte meg kislányukat, ekkor még úgy tudta, a kislány a harmadik gyermeke párjának. Azóta azonban kiderült, ismét bővül a család. Egy internetes oldalon tűnt fel először a pletyka, hogy Pinault az apja Linda Evangelista gyerekének is. A modell kisfia 2006 októberében született.

Linda Evangelista még sohasem beszélt róla, hogy ki a gyerek apja, most sem kívánt nyilatkozni.

A sajtó szerint három lehetséges jelölt van. A kicsi megszületése előtt Linda Evangelistát egy New York-i építész kíséretében látták. Előtte pedig a francia Fabien Barthezzel volt együtt. Mégis arra a következtetésre jutottak, hogy Salma Hayek barátjával volt egy rövid viszonya, és ez épp arra az időre esett, amikor a kicsi fogant.

A hírek szerint Pinault hamarosan az oltár elé vezeti Salma Hayeket, a feltételezésekről pedig nem akartak beszélni.

További cikkek:Reigl Judit alkotásaiért fizették a legtöbbet 2008 és 2019 között
Az aukciós eladások alapján az élő magyar művészek rangsorában a festőművész 871,7 millió forintos bevétellel került az élre.
Állítólagos koronavírus elleni termékek netes árusítását vizsgálták
A GVH a járványra tekintettel átfésülte a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat.
Sztárséfek otthoni konyháikból tanítják főzni a franciákat
Mivel éttermeik zárva vannak, a sztárok a házi koszt örömeivel igyekeznek felvidítani a járvány miatt otthonaikba kényszerült embereket.
A szükségállapot alatt nem kötelező az egészségügyi kártyák használata
A szükségállapot ideje alatt nem kötelező az egészségügyi kártyák használata – jelentette be a hétfői kormányülést követően Ionel Dancă, a miniszterelnöki kancellária vezetője.
Jószolgálati nagykövetként segíti a maszkok készítését Lévai Anikó
A maszkok készítésén túl alapanyagok adományozásával és szabásmintákkal.