Kokózott a "Királynő"

Helen Mirren, a "Királynő" című film Oscar-díjas angol sztárja beismerte, hogy partik előtt rendszeresen használt kokaint a nyolcvanas évek közepéig.

A 63 éves színésznő a GQ című férfimagazin októberi számának nyilatkozott bulizási szokásairól.

Mirren a kokózással akkor hagyott fel, amikor 1983-ban megtudta, hogy az akkor frissen elfogott náci Klaus Barbie is benne volt a Dél-Amerikából induló kábítószer-üzletben. A férfi az SS egyik vezetője volt, aki a “lyoni hentes” néven híresült el, miután személyesen kínzott meg több ezer foglyot. A második világháború után elfogásáig több dél-amerikai országban is élt, majd Franciaországban állították bíróság elé és börtönben érte a halál 1991-ben.

A 2003-ban lovaggá ütött brit színésznő saját bevallása szerint soha nem vitte túlzásba a kábítószerszedést, de “igen kedvelte” a kokaint. Amikor azonban Barbie elfogásáról olvasott a lapokban, megértette, hogy az ő “csíkja” teljesen egyértelmű kapcsolatban állt a náci meggazdagodásával és soha többé nem nyúlt a droghoz.

Mirren elmondta azt is, hogy utálja a marihuánát, az LSD-t pedig egyenesen rémisztőnek találta.

A sztár a lapnak beszámolt arról is, hogy bár nem tartja monarchia-pártinak magát, a királynőt igenis csodálja, amiért példásan él egy olyan életet, amit sohasem akart és nem ő választotta.


· Sztárok bikiniben Bikinis sztárok 2008.05.13. A 10 legszexisebb bikinis celeb 2008.05.27. Kelly Brook a legszexisebb bikinis bombázó 2008.05.21.
· Meghalt Dr. Dre húszéves fia
· Sztárok fej nélkülReigl Judit alkotásaiért fizették a legtöbbet 2008 és 2019 között
Az aukciós eladások alapján az élő magyar művészek rangsorában a festőművész 871,7 millió forintos bevétellel került az élre.
Állítólagos koronavírus elleni termékek netes árusítását vizsgálták
A GVH a járványra tekintettel átfésülte a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat.
Sztárséfek otthoni konyháikból tanítják főzni a franciákat
Mivel éttermeik zárva vannak, a sztárok a házi koszt örömeivel igyekeznek felvidítani a járvány miatt otthonaikba kényszerült embereket.
A szükségállapot alatt nem kötelező az egészségügyi kártyák használata
A szükségállapot ideje alatt nem kötelező az egészségügyi kártyák használata – jelentette be a hétfői kormányülést követően Ionel Dancă, a miniszterelnöki kancellária vezetője.
Jószolgálati nagykövetként segíti a maszkok készítését Lévai Anikó
A maszkok készítésén túl alapanyagok adományozásával és szabásmintákkal.