Kisfiút szült Rába Tímea

Megszületett Rába Tímea harmadik gyermeke, Tóbiás Tamás Noel.

A kis lurkó 3650 grammal és 56 centiméterrel, barna hajjal látta meg a napvilágot.

A kisfiú a modell Tóbiás József politikussal kötött házasságának második gyümölcse, ugyanis van már egy közös 4 éves kislányuk, Nina.

Rába Timinek ő a harmadik csemetéje, ugyanis van egy előző kapcsolatából származó 12 éves kisfia, Márk, akit a férj sajátjaként szeret.

A férfihez a szépség kétszer ment feleségül, először egy rövid polgári szertartás keretében, majd négy év házasság után tavaly másodszor a bazilikában.

– A nővérkék szerint annyira szép a babám, hogy akár kislánynak is lehetne nézni. A férjem is bent volt a komplikációmentes szülésnél, de a köldökzsinórt nem ő vágta el, ugyanis levetettük a baba köldökzsinórvérét. Három gyermekünk van, sosem lehet tudni, hogy mikor lesz szükség rá – mesélte boldogan Rába Tímea.
Forrás: www.rtlklub.huReigl Judit alkotásaiért fizették a legtöbbet 2008 és 2019 között
Az aukciós eladások alapján az élő magyar művészek rangsorában a festőművész 871,7 millió forintos bevétellel került az élre.
Állítólagos koronavírus elleni termékek netes árusítását vizsgálták
A GVH a járványra tekintettel átfésülte a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat.
Sztárséfek otthoni konyháikból tanítják főzni a franciákat
Mivel éttermeik zárva vannak, a sztárok a házi koszt örömeivel igyekeznek felvidítani a járvány miatt otthonaikba kényszerült embereket.
A szükségállapot alatt nem kötelező az egészségügyi kártyák használata
A szükségállapot ideje alatt nem kötelező az egészségügyi kártyák használata – jelentette be a hétfői kormányülést követően Ionel Dancă, a miniszterelnöki kancellária vezetője.
Jószolgálati nagykövetként segíti a maszkok készítését Lévai Anikó
A maszkok készítésén túl alapanyagok adományozásával és szabásmintákkal.