Hallgassa élőben!
Fotó: Ripost / Szabolcs László

Ez durva! Tóth Andi élő adásban fakadt ki (videó)

Az énekesnőnek elege lett abból, hogy állítása szerint mindenki kihasználja őt, és üzengetés helyett a művészetén keresztül akar visszavágni.

Az énekesnőnek elege lett abból, hogy állítása szerint mindenki kihasználta őt az elmúlt években. Tóth Andi úgy érzi, hogy eddig mások kedvéért tett meg dolgokat, idén viszont változtat ezen a szokáson, és csakis magával törődik.

Andinak nem esik jól, hogy ismeretlenül rengetegen bántják őt, ezért úgy döntött, hogy a művészetén keresztül vág vissza a fanyalgóknak.

„Nyolc dalt írtam, amik nagyjából kéthavonta fognak kijönni, és mindegyik dalnak olyan lesz a stílusa, mint a mostani legújabb dalomnak”

– mondta el a Mokka szerdai adásában Andi, aki Mádai Vivien kérdésére elárulta, hogy betelt nála a pohár.

„Már rég betelt nálam a pohár, csak most jutottam el oda, hogy én kezdem berakni azokat a cseppeket mindenki más poharába. Felveszem a kesztyűt! A tavalyi év volt az utolsó csepp a pohárban, mert nálam nagyon nehezen telik be a pohár, de elég volt” – fogalmazott az énekesnő a Ripost cikke szerint.

Andi most úgy érzi, levetkőzte a múltat: sokkal visszafogottabban öltözködik, az új klipjében pedig nincs kisminkelve, és a haja sincs megcsinálva.

„Azt akartam, hogy a Tóth Andit lássák. Az nem a parkos-bikinis, csak az a dal megkívánta azt a jelenséget. Az is én vagyok, mert ha elmegyek strandra, bikiniben vagyok, de egyébként az a hétköznapi Tóth Andi, akit a klipemben látnak” – fogalmazott az énekesnő.Ez az 5 virágos növény jól érzi magát a napsütéses balkonon
Ha egész nap süti a balkonunkat a nap, érdemes az alábbi növények közül válogatni.
Kegyetlen történet! Elcsalták kirándulni, brutálisan meggyilkolták
Két férfi fogott össze, egyikük halálra késelte ismerősüket.
Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán
A címvédő és éllovas Ferencváros 0-0-s döntetlen játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
Járványellenes nemzeti program indításáról döntöttek
Ha évek múlva lesz egy hasonló járvány, akkor a társbetegségek szerepe jelentősen csökkenni fog – hangsúlyozta Kásler Miklós.
Online pizsamapartin derülnek ki Mátyás király és Da Vinci titkai
A gyerekek játékos módon kerülnek közelebb a történelemhez, észrevétlenül sajátítanak el új ismereteket.