Hallgassa élőben!
Fotó: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

Újabb botrány robbanhat: Diana hercegnő titkos hangfelvételei látnak napvilágot

Alig lábalt ki a királyi család a legutóbbi Meghan botrányból, már készülhetnek az újabb csatára.

Már korábban is szivárogtak ki bizalmas információk a néhai Diana hercegnő életéből, tavaly például Károly herceg jelenlegi feleségével, Kamillával való vitájuk került előtérbe, ami szintén egy ilyen titkos hangfelvételnek volt köszönhető. Azon a hangfelvételen Diana hercegnő szinte harcolt a férjéért, akit szeretett volna visszakapni Kamillától.

Botrányos hanganyagok

Most Diana hercegnő újabb titkos hangfelvételei kerültek elő, melyekből egy vadonatúj dokumentumfilmet készít Tom Jennings rendező. A csaknem hét órányi anyagból volt is mit feldolgoznia, elmondása szerint nem is tudott volna minden bekerülni az évadba, hisz tetemes mennyiségű felvétel állt a rendelkezésükre.

A történet a hírek szerint szervesen illeszkedik, mi több folytatása lesz a 2017-es Diana: A saját szavaimmal című alkotásnak, és a jelenlegi állás szerint jövőre, Diana halálának 25. évfordulóján jelenik majd meg. A két órásra tervezett filmben alig egy órányi Diana-hanganyag lesz, a többit Andrew Morton korábbi könyvéből származó történetek töltik ki, melyeket szintén a királynő egykori interjúi alkotnak – írja a Bors.

Jennings szerint ha az első dokumentumfilm kiakasztotta a királyi családot, akkor a jövő évi folytatás még nagyobb visszhangot fog csapni.

Borítókép: Dianára emlékező képeslap a Kensington Palotánál 2017-ben, a hercegnő halálának évfordulójánA Debrecen és a Gyirmót feljutott, a Vasas lemaradt az élvonalról
A fővárosiaknak ezúttal nem sikerült a visszajutás.
Egy nap alatt kétszer is ölt: Szlovákiában és Magyarországon is gyilkolt egy férfi
A két áldozatnak köze lehetett egymáshoz.
Újabb ígéretes vezeték nélküli fülhallgatóval készül a Sony
A napokban nagyfelbontású képek árulkodtak a Sony WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgatóról.
Bikiniben mutatta meg formás alakját Kárpáti Rebeka
Amint kisütött a nap, Kárpáti Rebeka azonnal megszabadult a ruháitól.
Berki Krisztián a váláson gondolkozik
Berki Krisztián és kedvese Mazsi néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy kisbabát várnak és nemrégiben az is kiderült, hogy kislányuk lesz. A boldog pillanatot megosztották a nyilvánossággal, ahogy azt is, hogy felmerült köztük a válás lehetősége.