Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Tragédia: öccsét akarta megmenteni, emésztőgödörbe fulladt egy 10 éves kislány

Az ügyben a hatóságok eljárást indítottak, a baleset körülményeit még vizsgálják.

Emésztőgödörbe esett egy 10 és egy 4 éves gyerek Kijev megyében, írja a KárpátInfo.net alapján a Bors.

A Kijev Megyei Rendőrség közlése szerint egy 8 gyermekes család három napja érkezett Ungvárról a Kijliv faluba és egy üdülőközpont mellett található házba költöztek be. A 10 éves kislány és a 4 éves kisfiú az egykori üdülőközpont közelében sétált és megkérte az ott lévő őrt, hogy engedje be őket a mosdóba.

Az őr beengedte őket az utcai vécébe, azonban a kisfiú beleesett az emésztőgödörbe. Testvére megpróbálta kimenteni, azonban ekkor ő is beleesett.

Az őr meghallotta a gyerekek kiáltásait, azonnal odasietett, és kihúzta őket a gödörből. A helyszínre kiérkezett mentősök azonban már csak a 10 éves kislány halálát tudták megállapítani, a kisfiút pedig eszméletlen állapotban az intenzív osztályra szállították.

Az ügyben a hatóságok eljárást indítottak, a baleset körülményeit még vizsgálják.

Dosszié

Borítókép: illusztrációCNCAV: 127.305 személy kapta meg a COVID-19 elleni vakcinát az elmúlt 24 órában
Jövő júliusban indul a termelés a gyulai Airbus-gyárban
Az üzem teljes kapacitással várhatóan 4-5 év múlva fog majd működni.
Emil Boc: a kolozsváriak fele megkapta a koronavírus elleni oltás mindkét dózisát
A kolozsváriak 56 százaléka beoltatta magát koronavírus ellen, 50 százalék a vakcina második dózisát is megkapta már – jelentette be szombaton a város polgármestere.
Liu Shaolin arany-, Krueger ezüstérmes lett 500 méteren
Liu Shaolin Sándor arany-, Krueger John-Henry pedig ezüstérmet nyert 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának első, pekingi állomásán.
CNCAV: az oltás ötödére csökkentette a megfertőződés és tizedére a kórházba kerülés kockázatát
Az oltással történő immunizálás kevesebb mint ötödére csökkentette a megfertőződés kockázatát Romániában, kevesebb mint tizedére a kórházba kerülés valószínűségét, tizennegyedére az intenzív osztályra kerülés és huszadára az elhalálozás kockázatát – közölte a koronavírus elleni oltási kampányt koordináló országos bizottság (CNCAV) egy, az oltások hatékonyságát vizsgáló felmérés eredményeire hivatkozva.