Fotó: Tolga AKMEN / various sources / AFP

Alig van remény: két dolog javíthat már csak Harry és Vilmos herceg kapcsolatán

De egyesek szerint igazából erre sincs esély.

Ingrid Seward, a Majesty magazin főszerkesztője egy podcastban arról beszélt, hogy amíg Harry Meghan Markle mellett van, tuti, hogy nem békülnek ki a hercegek – írja a Bors.

Seward évtizedek óta követi a királyi család életét, állítólag valamennyire képben is van a történésekkel, azt mondja, a váláson kívül

legfeljebb valami szörnyű tragédia hozhatja újra össze a testvéreket.

De ha nagyon őszinte szeretnék lenne, szerintem már soha nem fognak olyan jól kijönni, mint régen. Ez van, ez egy tönkrement kapcsolat. Bár ez csak az én személyes véleményem, és lehet, hogy nincs igazam – tette hozzá.

A brit királyi család életrajzírója, Penny Junor viszont korábban azt mondta, hiába tűntek korábban elválaszthatatlannak,

mindenképp eltávolodott volna egymástól Harry és Vilmos herceg.

Meghan Markle érkezése alighanem csak felgyorsította ezt a folyamatot.

Szerinte ugyanis noha Vilmos valóban nem nézte jó szemmel, hogy öccse elsieti a párválasztást és a házasságot, kettejük viszályának magjai már jóval a volt színésznő érkezése előtt is jelen voltak.

Borítókép: Harry és Vilmos herceg 2018-banA mikulás idén nem kéményen, hanem online érkezik
Még angol nyelvgyakorlásnak sem rossz, ha online beszélgetnek a gyerekek a télapóval.
Újabb csapatot kaptak a váradi kosarasok
Az Európai Kosárlabda Szövetség (FIBA) döntése értelmében megszüntetik a FIBA Európakupa G csoportját, s az ott szerepelt három klubcsapatot szétosztják a B, D és F csoportok között, amelyek ezáltal négycsapatosak lesznek.
Több ezer polgárőr vesz részt a járvány elleni védekezésben
A polgárőrök többek között a koronavírus-tesztelést végző egészségügyi alkalmazottakat szállítják, de kiváltják az idősek gyógyszereit és be is vásárolnak.
Kitálalt a szemtanú! Döbbenetes fordulat VV Fanni elrablásának ügyében
Döbbenetes fordulatot hozott az újabb tárgyalási nap hétfő reggel a VV Fanni ügyében. A Fővárosi Törvényszéken újabb tanúkat hallgattak ki, köztük Sz. Zoltánt, aki évtizedek óta ismeri és üzleti kapcsolatban állt a korábbi valóságshow szereplő elrablójával, a vádlott B. Lászlóval.
Egy felmérés szerint az otthonról dolgozók egynegyedének romlott a lelkiállapota
A járvány miatt otthonról dolgozó romániaiak fele örül annak, hogy így nem kell időt töltenie a forgalomban, több mint egynegyedük azonban úgy véli, hogy rosszabbodott a lelkiállapota – derül ki egy közvélemény-kutatásból.