Bulvár-celeb

2021.05.10. 09:35

Mi történt II. Erzsébet királynővel? Furcsa dolgot tett

Mostantól megtalálható lesz az emblémája több szexuális játékszeren. Úgy tűnik, ő ezt nem bánja.

Britain's Queen Elizabeth II gestures during a ceremony to mark the Centenary of the Royal Australian Air Force at the CWGC Air Forces Memorial, Runnymede in Surrey on March 31, 2021. (Photo by Steve REIGATE / POOL / AFP)

Forrás: Steve REIGATE / POOL / AFP

Fotó: AFP

II. Erzsébet királynő vállalkozói díjával tüntettek ki egy brit szexuális kiegészítőket gyártó céget, a Lovehoney-t.

Az üzlet komoly sikert ért el: hat éve nagy lendülettel terjeszkednek és növelik bevételüket a tengerentúlon. Ez idő alatt 12 millió fontról 56 millió fontra növekedett a bevételük. Valószínűleg a siker annak is köszönhető, hogy az évek során megszerezték a Szürke 50 árnyalata termékek hivatalos licencét – írja a hypebeast.com alapján a Metropol.

II. Erzsébet kitüntetése azt jelenti, hogy a Királynő Díja embléma ezentúl megjelenhet a cég által forgalmazott termékeken, így többek között a vibrátorokon, síkosítókon és fehérneműkön is.

A cég hálás őfelsége elismeréséért, már 2006-ban is nagyra értékelték az akkor kapott királyi kitüntetést. Ennek a kitartó támogatásnak is köszönhető, hogy a vállalat a világ vezető szexmárkájává nőhette ki magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!