Bulvár-celeb

2021.05.10. 12:30

Sokkoló! Meghalt egy csecsemő egy társasház liftjében – édesanyja az aknába szorult

Nyitott ajtóval indulhatott el a lift.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Vasárnap délután a pozsonyi Legionárska utca egyik lakóházának liftaknájába szorult egy nő, egy kisbaba pedig a felvonóban maradt sérülten. A csecsemő életét a mentősök már nem tudták megmenteni, a nő súlyos sérülésekkel került kórházba. Az egész cselekmény körülményei ez idáig tisztázatlanok – írja a Paraméter felvidéki hírportál alapján az Origo.

Azt is írták, hogy a tragikus balesetről elsőként az Aktuality.sk hírportál számolt be. Az egészről egyelőre csak annyit tudni, hogy 15 óra 45 perckor kapták a riasztást a mentőszolgálatok és a rendőrök.

Azt a hívást kaptuk vasárnap délután, hogy egy sérült kisbaba maradt a liftben, egy nő pedig súlyos sérülésekkel a liftaknában fekszik. Mindössze ennyit mondhatok az ügy érzékenységére való tekintettel

- nyilatkozta a sajtónak Veronika Martiniaková, kerületi rendőrségi szóvivő.

Annyi még kiderült, hogy a tűzoltók kiérkezésük után a babát azonnal kimentették a liftből, majd átadták a mentőknek, de azok minden igyekezetük ellenére már nem tudták megmenteni a csecsemő életét.

Alena Krcová, a pozsonyi mentőszolgálat szóvivője is csupán annyit árult el, hogy két személyt kellett ellátniuk. A csecsemőt már nem, de a nőt még sikerült újraéleszteni, őt kritikus állapotban szállították kórházba.

A NOVY CAS portál információi szerint a mindössze háromhetes kisbaba anyukája épp be akarta tolni a liftbe a babakocsit, amikor az hirtelen nyitott ajtóval megindult lefelé.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!