Ország-világ

2021.02.23. 16:30

Kiderült, miért sírhatott Károly herceg, miután meglátogatta apját – komoly dolog áll a háttérben

Elképzelhető, hogy nem azért öntötték el az érzelmek Károlyt, mert az apja olyan rossz állapotban lenne. Egészen másról van szó.

Britain's Prince Charles, Prince of Wales leaves the King Edward VII hospital in central London on February 20, 2021 where Britain's Prince Philip, Duke of Edinburgh was admitted. - Britain's Prince Philip is expected to stay in a London hospital into next week, a source told AFP on Friday, three days after the 99-year-old was admitted after feeling unwell. (Photo by Tolga Akmen / AFP)

Forrás: Tolga Akmen / AFP

Fotó: AFP

Az egész világsajtót bejárta az a képsorozat, ami Károly hercegről készült a hétvégén, miután meglátogatta kórházban fekvő apját. A könnyes szemű trónörökös láttán sokan a legrosszabbtól kezdtek félni, és elindultak a pletykák, hogy Fülöp herceg állapota romolhatott.

Azonban több Buckingham-palotai bennfentestől az az információ szivárgott ki a brit lapokhoz, hogy Károly nem búcsúzkodni volt az apjánál, hanem helyzetjelenteni – írja a Ripost.

Fülöpnek ugyanis fogalma sincs arról, hogy Harry és Meghan feltáró interjúja miatt milyen radikális büntetésekre kényszerült a királynő. Károly pedig kénytelen volt informálni a napok óta kórházban fekvő edinburgh-i herceget.

Aki valószínűleg elég dühösen fogadta a híreket, és elképzelhető, hogy le is szidta legidősebb gyermekét.

Fülöp ugyanis akármennyire a brit királyi család leglazább tagja, Károllyal, Vilmossal és Harryvel szemben mindig keményebb, mint másokkal. Ők ugyanis a monarchia jövője, és ezért a hibáikkal kevésbé elnéző. Harryt kérdésében pedig különösen érzékeny, hiszen korábban ő volt a kedvenc unokája, de a Megxitet és annak hozadékát nem tudja megbocsátani II. Erzsébet férje.

Fülöp állapotáról a legutolsó hivatalos információ az, hogy jó hangulatban van, és csak elővigyázatosságból nem engedik haza az orvosok. Erre utal az is, hogy Károlyon kívül más nem látogatta meg a családból, márpedig ha akkora lenne a baj, akkor mindenki megtalálná a módját, hogy elbúcsúzzon. Még Harry is felkészült, hogy haza kell repülnie Los Angelesből.

Borítókép: Károly herceg a kórház előtt Londonban, miután meglátogatta édesapját február 20-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!