Hallgassa élőben!
Fotó: police.hu

Szörnyű tragédia: halálra gázolták a buszbaleset túlélőjét

Buszsofőrként dolgozott az a férfi, akit márciusban Zagyvaszántón gázoltak halálra.

A tragikus baleset áldozata volt az a sofőr, aki januárban fának csapódott egy menetrend szerinti busszal Lőrinciben. A busz elejéből alig maradt valami, kész csoda volt, hogy szinte komolyabb sérülések nélkül megúszta a balesetet.

A januári baleset körülményeiről csak annyit lehet biztosan tudni, hogy a hideg, téli reggelen a menetrend szerinti busz utasokkal egy fának csapódott. A busz elejéből alig maradt valami. A heol.hu úgy értesült, hogy a férfi epilepsziás rohamot kapott, ezért csapódott a fának.

Fotó: Horváth Gábor tű. alezredes-Hatvani HTP parancsnok

Akkor kórházba került, de állapota szépen javult, mostanában otthon rehabilitálódott és várta, hogy végre újra mehessen dolgozni.

A márciusi halálos gázolás azért történt, mert a férfi a háza közelében kilépett a főútra, hogy figyelmeztessen egy autóst: túl gyorsan hajt, az azonban elgázolta őt.Ez az 5 virágos növény jól érzi magát a napsütéses balkonon
Ha egész nap süti a balkonunkat a nap, érdemes az alábbi növények közül válogatni.
Kegyetlen történet! Elcsalták kirándulni, brutálisan meggyilkolták
Két férfi fogott össze, egyikük halálra késelte ismerősüket.
Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán
A címvédő és éllovas Ferencváros 0-0-s döntetlen játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
Járványellenes nemzeti program indításáról döntöttek
Ha évek múlva lesz egy hasonló járvány, akkor a társbetegségek szerepe jelentősen csökkenni fog – hangsúlyozta Kásler Miklós.
Online pizsamapartin derülnek ki Mátyás király és Da Vinci titkai
A gyerekek játékos módon kerülnek közelebb a történelemhez, észrevétlenül sajátítanak el új ismereteket.