Hallgassa élőben!
Fotó: OMSZ

Nem jutottak messzire: a szomszédjánál szült egy nő

A mentősök segítségét kérte egy apa Pest megyében, aki bár elindult a feleségével a kórházba, de csak egy emelettel jutottak lejebb, mert beindult a szülés. Az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán számolt be a nem mindennapi szülésről.

A második gyerekével a 39. hétben lévő kismama tegnap hajnalban elindult a kózházba, de csak egyetlen egyetlen emeletet tudott lesétálni a lépcsőházban, mert megindult a szülés.

Férje becsengetett az egyik alsó lakóhoz, majd felhívta a mentőket

A szomszéd be is engedte őket, a mentésirányító pedig azonnal több mentőegységet ( köztük a Koraszülött rohamkocsit is ) riasztott.

Az álmából riadt szomszéd és az apuka végül, még a mentők érkezése előtt világra segíthették Zalánt, aki azonnal felsírt

A perceken belül érkező mentők, helyszíni ellátást követően, stabil állapotban szállíthatták kórházba az újszülöttet és édesanyját – írja az Origo.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.