Fotó: MTI / Máthé Zoltán

Jobban van a Sztárban Sztár leszek! koronavírusos versenyzője

De egy dolgot már nagyon hiányol.

A TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának győztese, Békefi Viktória koronavírusos, és mint kiderült, párja, Feng Ya Ou Ferenc is elkapta a betegséget – írja az Origo.

Az énekes egyre jobban van, de a szag- és ízérzékelése még nem jött vissza.

Sokadik napot töltjük itthon, és megteszünk mindent, hogy mielőbb meggyógyuljunk. Hála a jó égnek nekem már csak a szaglásomnak és ízlelésemnek kell visszajönnie, egyelőre hőmérsékletet és halmazállapotokat érzek csak. A második legkedveltebb dolgom az evés ezen a világon, szóval erősen ajánlom ennek a fenének, hogy távozzon

– írta új bejegyzésében Feng Ya Ou Ferenc.

Borítókép: Pápai Joci énekes, Feng Ya Ou Ferenc énekes-vokalista (j), valamint Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) és Rátonyi Kriszta műsorvezetők társaságában a 2019. május 14. és 18. között Tel-Avivban megrendezendő verseny előtt tartott budapesti sajtótájékoztatón április 30-ánKiderült: ezért csalják meg legtöbbször a nők a férjüket
Egy szexterapeuta összeszedte a nők hűtlensége mögött álló okokat.
A piacokon idősáv nélkül vásárolhat minden korosztály (videó)
Az általában szabadtéren tartott piacok lényegesen biztonságosabbak a zárt bevásárlóközpontokhoz, patikákhoz képest – magyarázta Nagy István.
Nem maradnak el a céges ünnepségek
Minden korábbinál fontosabbá váltak a közös programok, a csapatépítés.
Azt mondja a japán űrhajós, hogy a SpaceX a legjobb
Szeretne még egy negyedik űrhajóra is felkerülni.
Váradi bíró a BL-ben
Idei negyedik – korábban a Dinamo Kijev–Juventus (0–2), Atlético Madrid–Salzburg (3–2) és az Atalanta–Liverpool (0–5) összecsapásokon vállalt főszerepet – labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésére készül a nagyváradi partjelző, Octavian Șovre, aki Ovidiu Haţegan játékvezető csapatát erősíti már évek óta.