Hallgassa élőben!
Fotó: Tények

Egy nap alatt kétszer is ölt: Szlovákiában és Magyarországon is gyilkolt egy férfi

A két áldozatnak köze lehetett egymáshoz.

Két gyilkosságot is elkövetett egyetlen nap a szlovák férfi, akit Esztergomban fogtak el, miután végzett egy 68 éves asszonnyal.

Kiderült, hogy nem sokkal korábban megölt egy idős férfit Párkányban, az ő testét egy kútba dobta. Mindez azután derült ki, hogy kigyulladt a nyugdíjas háza. A gyilkos a 80 éves áldozatnál lakott albérlőként, a Tények úgy tudja, mindkét gyilkosságot beismerte, az áldozatoknak pedig közük lehetett egymáshoz.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.