Hallgassa élőben!
Fotó: Bors

Egy boltban omlott össze Szabó Győző: könyvből tudta meg, mit gondolt róla valójában Gesztesi Károly

Az emberek nem értették, miért rázza a zokogás.

Szabó Győző a Világtalálkozó rádióműsorának volt a vendége, ahol elmesélte, mennyire fájdalmas neki még mindig Gesztesi Károly elvesztése.

„Ő egy nagyon furcsa örvénybe került be. Többek között ő is olyan volt, aki olyan örvénybe csúszott bele mind hazugság, mind egyéb örvénybe, akit egyetlenegy ember hívott fel, és az én voltam. Figyelmeztettem a veszélyekre és mindenre. Akkor elhajtott az anyámba. Aztán megköszönte, hogy így elbeszélgettünk.

Ugyanígy felhívtam anno Fenyő Ivánt, hogy hova ez az ámokfutás, ami után most picit át is ugrott a lónak a túloldalára. Én elmondom kollégának is. Elmentem egy könyvesboltba egy karácsonykor könyvet venni, és megláttam a könyvét, majd elkezdtem lapozgatni.

Álltam a Libriben, vagy ahol voltam, és elbőgtem magam ott a boltban. Nemigen értették, hogy mi lehet, lapoztam a könyvet, ott volt egy közös fotónk, az volt aláírva, hogy engem tekint az egyik legjobb barátjának.

Ezt éreztem és tudtam, de kimondva ez sohasem volt” – mondta a Bors szemléje szerint.Országszerte megemlékeznek a 100 éve született Mészöly Miklósról
Határon innen és túl számos konferencia, folyóirat foglalkozik az író életművével.
Vadászni ment a szabadnapos rendőr, körözött bűnözőt fogott
A rendőrnek a körözési nyilvántartásból volt ismerős a férfi arca.
Programsorozattal ünnepli tavasszal a 120 éves magyar filmet a Nemzeti Filmintézet
Vetítésekkel, kiállítással és egyéb programokkal ünnepli idén az első megrendezett magyar film, A táncz születésének százhuszadik évfordulóját a Nemzeti Filmintézet (NFI).
CNCAV: 134.807 személy kapta meg a koronavírus elleni vakcinát az elmúlt 24 órában
Messi csak kétmeccses eltiltást kapott
Lehetett volna 12 is, de nem lett.