Hallgassa élőben!
Fotó: Végh István / Ripost

Felesége kiszórta Berki Krisztián cuccait, mindent ingyen osztogatott

Ágyat, kanapét, sőt, komplett konyhabútort is el lehetett vinni.

Az elszívót, a mikrót, a sütőt, a mosogatót már elvitték Berki Krisztián konyhájából, de ezzel még nincs vége, mert felesége, Mazsi úgy döntött, teljesen felújítja a lakás, így arra rászoruló családok számára ingyen elvihető sok bútor vagy berendezési tárgy.

Aki most olvassa, valószínűleg már lekésett a javáról, de felajánlottak hűtőszekrényt, bárszékeket, komplett konyhabútort, kihúzható kanapét, ágyat matracokkal.

A videó kikerülése után pár perccel valószínűleg lecsaptak már Berki Mazsi követői a tárgyakra, de azért mutatjuk, hogy néz ki a LifeTV műsorvezetőjének a lakása az átalakítás előtt – írja az Origo.Hét nagyváradi pólós a román válogatottban
Kétmeccses előnyben vannak a pólósok
Legyőzték félelmüket a kosarasok
Úgy tűnik, lassan, de annál biztosabb úton haladnak a nagyváradi felnőtt férfi kosárlabda-együttes tagjai, hogy kigyógyuljanak a „Kolozsvár-fóbiából”. Erre enged következtetni a VSK legutóbbi mérkőzése, amikor éppen Váradon győzte le (83–77) a tabellaelső Szamos-parti alakulatot.
Frissítette a CNSU a magas járványügyi kockázatot jelentő országok jegyzékét
Aktualizálta hétfő este az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) a járványügyi kockázatot jelentő, sárga zónás országok jegyzékét.
Kelemen H.: Megtartható a csíksomlyói búcsú
 A Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség kérésére, az RMDSZ közbenjárására jóváhgyták a a csíksomlyói búcsú megszervezését – jelentette be hétfőn Kelemen Hunor.