Hallgassa élőben!
Fotó: MTI / Rosta Tibor

Bodrogi Gyula megrázó vallomása: remélem, Mari büszke lesz rám odaföntről is

A 87 éves legendát továbbra is megrendíti Törőcsik Mari elvesztése. Őszintén beszélt érzéseiről, mint mondta, mostanra sem lett könnyebb számára a gyász.

Nincs nap, hogy ne gondolna Törőcsik Marira Bodrogi Gyula. A 87 éves Nemzet Színésze 8 éven át volt férje, majd egy életen át barátja az életének 86. évében elhunyt színésznőnek, akinek hamvait kívánságának megfelelően a Tiszába szórta a lánya, Teréz és párja, Zoltán.

Tovább gyászol

Bodrogi a művésznő halála után visszavonult a gyászába, a Metropol többször próbálta elérni, mire a minap sikerült pár szót váltaniuk a gyászoló művésszel.

„Nagyon jól vagyok egészségileg, köszönöm. Hát nem lett könnyebb a gyász, ez még egy darabig itt marad az emberrel. Nem olyan hirtelen jött, de váratlan
mindenképpen, akármennyire is tudtuk és éreztük, hogy ez lesz, akkor is rossz” – nyilatkozta Bodrogi Gyula.

Segít a munka

A színészlegenda gyászában – igazi művészhez méltó módon – a színház segíti feldolgozni a fájdalmát és elterelni a gondolatait Törőcsik hiányáról.

„A munkában nem befolyásol a gyász, nem is szabad. Remélem, büszke lesz rám és az előadásra odaföntről is Mari. Visszaálltunk a szokásos próbákra, igaz, már
készültem rá. Az ilyenbe nem ugorhat csak úgy bele az ember, de mintha most hagytuk volna abba tegnap, és holnapután már folytatnánk” – mesélte a színész.

Premierre készül

Miután Bodrogi a koronavírus-vakcina mindkét dózisát megkapta már, tovább folytatja a járvány miatt félbemaradt próbafolyamatait az Egy szoknya, egy nadrág című legendás népszerű vígjátéknak.

„Májusban az énekek, táncok, zenék gyakorlása lesz, júniusban összeáll az előadás, és júliusban lesz Szarvason a bemutató a szabadtéri színpadon. Halad a munka. Az volt a terv, hogy amikor végre kinyithatnak a színházak, addigra körülbelül kész legyünk. Azt gondolom, ha ilyen jól halad a nyitás és az oltakozás, akkor telt házunk lesz. A Szarvasi Szabadtéri Színház nagyon sok férőhelyes, de úgyis mondhatom, hogy nem kevés, játszottam már ott régebben én is.”

 

Borítókép: A Páger Antal-színészdíj kitüntetettje, Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, a Nemzet Színésze az elismerés átadásán a makói Hagymaházban 2020. február 2-ánA Debrecen és a Gyirmót feljutott, a Vasas lemaradt az élvonalról
A fővárosiaknak ezúttal nem sikerült a visszajutás.
Egy nap alatt kétszer is ölt: Szlovákiában és Magyarországon is gyilkolt egy férfi
A két áldozatnak köze lehetett egymáshoz.
Újabb ígéretes vezeték nélküli fülhallgatóval készül a Sony
A napokban nagyfelbontású képek árulkodtak a Sony WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgatóról.
Bikiniben mutatta meg formás alakját Kárpáti Rebeka
Amint kisütött a nap, Kárpáti Rebeka azonnal megszabadult a ruháitól.
Berki Krisztián a váláson gondolkozik
Berki Krisztián és kedvese Mazsi néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy kisbabát várnak és nemrégiben az is kiderült, hogy kislányuk lesz. A boldog pillanatot megosztották a nyilvánossággal, ahogy azt is, hogy felmerült köztük a válás lehetősége.