összetört az álma

2021.03.01. 05:50

Azért ment orvoshoz, mert azt hitte terhes, rettenetes hírt közöltek a 18 éves lánnyal

A 18 éves lány azt hitte, hogy terhes. Az orvosok szörnyű diagnózist közöltek vele.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Épp csak elkezdte a Bangor Egyetemet a 18 éves Becky Brothwood, amikor a terhességi teszt pozitív eredményt hozott. A lány nagyon meglepődött, mivel akkoriban nem volt férfival. Ezért elment egy vizsgálatra, ahol az orvosok szörnyű hírt közöltek vele – írja a Ripost.

„Meg kellett operálni, de amikor felébredtem, azt mondták, a daganat túl nagy volt ahhoz, hogy kivegyék. Teljesen sokkot kaptam.

Azt hittem, méhen kívüli terhességem van, erre közlik, hogy rákos vagyok” – emlékezett vissza a szörnyűségekre a fiatal lány.

Beckyt kemoterápiának vetették alá, a kezelések miatt pedig az egyetemet is ott kellett hagynia. Végül a két hónapos intenzív terápia segített rajta.

„A feleségem mondta el, hogy Rebecca rákos. Lezsibbadtam, nem tudtam felfogni, mit mond. Csak álltam a konyhában és teljesen leblokkoltam. A kezelés brutális volt, tényleg brutális. Borzalmas volt nézni, ahogy a gyerekem ilyen szörnyűségeken megy keresztül. Hiszen ő az én kicsi lánykám, az életem” – mesélte Becky édesapja, Ian.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!