Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.09.21. 13:30

Színház határok nélkül sorozat Tiszaújvárosban

<p>Szeptember 22-én, szombatomn este kezdődik és eglszen november végéig tart Tiszaújvárosban a Színház határok nélkül előadássorozata. <A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/sz_nh_z_hat_rok_n_lk_l.pdf"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/SysRes/Sites/BOON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>szinhaz hatarok nelkul</B></A> [.pdf - 36KB]</p>

Tiszaújváros – Egészen november végéig tart és összesen öt előadást, illetve programot tartogat a közönség számára a Színház határok nélkül 2007 sorozat a tiszaújvárosi Derkovtis Gyula Művelődési Központban. A rendezvénysorozat megnyitója ma este 7 órakor lesz. Ebből az alkalomból a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház Shakespeare: Makrancos Kata – a bestia megszelídítése című művét adja elő.

Gyerekeknek is

A sorozat október 11-én koradélután, 14 órakor a szatmérnémeti Brighella Bábszínház gyremekelőadásával folytatódik, amelynek cím: Rigócsőr királyfi. Másnap este 7-kot a szatmárnémeti Északi Színház Harag Györgyi Társulata Goldoni: Különös történetét adja elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!