boon-sportoldal

2007.10.26. 16:05

Közeleg a Barátság Maraton

<p>Már hetedik alkalommal rendezik meg a Barátság Maraton elnevezésű futóversenyt november 11-én.</p>

A Barátság Maraton elnevezésű, megyei szezonbúcsúztató futóversenyt, melynek valamennyi távja a ,,Miskolci 5próba - Peking 2008" szabadidősport eseménysorozat pontszerző helye is egyben, november 11-én, vasárnap már hetedik alkalommal rendezik meg.

A résztvevők ezúttal is a Miskolci Egyetem körcsarnokában 8 órától adhatják le nevezésüket. Az universitas és Miskolctapolca között kijelölt körpályán a versenykiírás szerint három egyéni (5,2 km; félmaraton; maraton) és a négy tagú félmaratoni váltó kínál díjazott megméretési lehetőséget a sportbarátok számára. A maraton és az 5,2 km rajtja 10.30-kor, míg a félmaratoni egyéni- és váltó, valamint a ,,betétszámként" a programba kerülő, kizárólag ötpróbások számára pontszerzési lehetőséget kínáló - éppen ezért nem díjazott - 10,4 km-es futam rajtja 11.30-kor lesz. Előnevezni, illetve bővebb információt kérni a 30/269-6768-as telefonszámon és a steveszucs@gmail.com e-mail címen lehet kérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!