Bihari Napló

2020.09.23. 10:28

Kék hírek

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden 95 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt. Az ezekből befolyt összeg 41.095 lej. Továbbá elvettek hat jogosítványt is. Gyorshajtás miatt adtak 47 büntetést, hetet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, 10-et gyalogosok szabálytalanságaiért, hármat biciklisek kihágásaiért és 28-at egyéb kihágásokért.

Ütköztek. Két személyautó ütközött össze Nagyváradon kedd reggel, a Meșteșugarilor utcán. Egy 21 éves bihardobrosdi (Dobrești) férfi egy autóval haladt, balraforduláskor nem nézett elég figyelmesen szét, emiatt ütközött egy másik személyautóval, melyet egy 39 éves papfalvai (Popești) férfi vezetett, éppen meg akarta előzni az első autót. A második autó egy benzinkút reklámtáblájának ütközött, felborított egy palett kőburkolatot is. A második autós könnyebb sérüléseket szenvedett. További vizsgálat folyik az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!