Állás

2019.11.18. 11:45

Berettyóújfalu Város Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet házi gyermekorvosi praxis betöltésére

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. december 5.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. december 5. A praxis ellátásának módja:

A berettyóújfalui 090095005. számú házi gyermekorvosi praxis vállalkozási formában történő működtetése területi ellátási kötelezettséggel, iskola- és ifjúság-egészségügyi ellátásban való részvétellel. A központi háziorvosi ügyelet ellátásáról Berettyóújfalu Város Önkormányzata feladat-ellátási szerződés útján gondoskodik, ezért a praxist betöltő nem köteles részt venni a háziorvosi ügyeleti feladatok ellátásában.

Az ellátandó körzetre vonatkozó adatok:

A területi ellátási kötelezettség a berettyóújfalui II. számú házi gyermekorvosi körzet 0-14 éves korú lakosságának ellátásra vonatkozik, mely körzet 0-14 éves korú lakosságának száma 622 fő. Az iskola- és ifjúságegészségügyi feladatok vonatkozásában – külön megállapodás alapján – 674 fő (óvodás és általános iskolás gyermekek) ellátása.

A praxisjog megszerzésének ellenértéke:

A 090095005. számú házi gyermekorvosi praxis praxisjoga térítésmentesen kerül átadásra feladat-ellátási szerződés megkötése esetén.

A nyertes pályázó részére Berettyóújfalu Város Önkormányzata ingyenes bérleti jogviszony létesítésével összkomfortos szolgálati lakást ajánl fel (Berettyóújfalu, Bessenyei lakótelep 1. IV/13.).

Pályázati feltételek:

- büntetlen előélet,

- csecsemő- és gyermekgyógyászat szakorvosi képesítés,

- az önálló orvosi tevékenységről szóló 2000. évi II. törvényben, e törvény végrehajtásáról szóló 313/2011. (XII. 23.) Korm. rendeletben, valamint a háziorvosi, a házi gyermekorvosi és a fogorvosi tevékenységről szóló 4/2000. (II.25.) EüM. rendeletben előírt feltételek megléte.

A pályázat benyújtásának határideje:

2019. december 5.

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázatot postai úton kell benyújtani Berettyóújfalu Város Önkormányzatához (cím: 4100 Berettyóújfalu, Dózsa György utca 17-19.).

A munkavégzés helye: Berettyóújfalui Gyermekorvosi Rendelő (4100 Berettyóújfalu, Orbán Balázs tér 1.), a rendelő energetikailag felújított, kiváló munkavégzési körülmények adottak.

A pályázattal kapcsolatos további információk: www.berettyoujfalu.hu

(Hirdetés: H302819)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában