Álláshirdetés

2021.01.08. 10:41

A Mobiente-Limtex, Bihar megye legjelentősebb kötöttáru- és ruházaticikk-gyártója személyzetet alkalmaz

A Mobiente-Limtex cégcsoport, amely 1991 óta működik és amelyik az évek során Bihar megye és Románia egyik legjelentősebb kötöttáru- és ruházaticikk-gyártójává vált, munkaerőt alkalmaz nagyváradi székhelyű gyárába.

A cégcsoport olyan neves divatházak, mint a Max Mara Csoport, Giorgio Armani, Moschino, Dolce&Gabbana, Iceberg, Steinbock és egyéb fontos márka széleskörű termékskáláját exportálja európai piacra, illetve az Amerikai Egyesült Államokba, Japánba, Ausztráliába, Izraelbe és az Egyesült Arab Emírségekbe. A Mobiente-Limtex vállalat a személyzet stabilitásával büszkélkedhet es a felelős menedzsmentnek köszönhetően pedig a világjárvány okozta krízishelyzet idején is optimális szinten tudta tartani a gyár működését, műszaki kényszerszabadság és elbocsátások nélkül.

A 300 alkalmazott több mint fele a ’90-es évek óta a cégcsoportnál dolgozik, Ioan Tulvan menedzser pedig a munkaközösség előnyös vonásai közé sorolta a stabilitást, az egységet, az odaadást és a szakmai felkészültséget.

A nagyváradi Mobiente-Limtex cégcsoport a következők előállítására szakosodott: nadrágok, blúzok, szoknyák, zakók, kabátok, bunda- és puffdzsekik, kötött cipők, orvosi és műszaki felszerelések, lakberendezési tárgyak, kiváló minőségű kötöttáru gyapjúból, kasmírból, vikunya-gyapjúból, selyemből, organikus gyapotból, tencel- vagy lyocell-szálakból, ezüst-, szén-, rézszálakból, biokerámia- és polimerszálakból, valamint újrafelhasznált anyagokból nyert szálakból, ezzel is tamogatva a környezetvédelmet – www.mobiente.com.

A Mobiente-Limtex ALKALMAZ:

– ruházati cikkeket előállító varró/varrónőket (lineáris-, triplock-, uberdeck-, pickir varrás és egyéb műveletek);

– művezetőt a szabászati részlegre (tapasztalattal rendelkezőt);

– kett-operátorokat;

– kézimunkásokat a kötöttáru részlegre;

– kötöttáru-készítőket / Stoll kötőgép-kezelőket.

Juttatások: vonzó bérezés, stabil munkahely, különleges munkafeltételek, étkezési jegyek, egészségbiztosítás és egyéb előnyök.

Az alkalmazottak rendszeres pénzbeli juttatásban részesülnek.

Ingyenes szállítás biztosított (autóbuszokkal vagy bérletköltség térítéssel) a lakóhely és a munkahely között.

Szívesen várjuk mind a szakképzett, mind a szakképesítés nélküliek jelentkezését, akik szakképesítést szerezhetnek munkahelyi továbbképzés útján.

Részletes felvilágosítás a társaság székhelyén: Nagyvárad, Borsi út 22/A szám, vagy a 0359/401-511, 0742-632-692 telefonszámokon, office@mobiente.ro e-mail címen hétfőtől péntekig 8–17 óra között.

A társaság a székhelyén található bemutatóüzletében várja a vásárlókat is hétfőtől péntekig 10 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!