Zöldövezetek karbantartása

Nagyvárad- Lezárult az a versenytárgyalás, melyet Nagyvárad önkormányzata a zöldövezetek és közterületek kialakítására, korszerűsítésére, bővítésére, illetve az ezeken elvégzendő munkálatokra hirdetett meg.

Az 1. számú övezetre (Várad-Őssi) az Imsaurisa Kft.-vel kötött keretszerződést évi 385.463,82 lejért, a 2. számú övezetre (Várad-Szőllős, Várad-Velence, Dragoş Vodă-negyed és Tokaji-telep) a RER Ökológiai Szolgáltatóval évi 357.907.59 lejért, a 3. számú övezetre (Várad-Rét és Várad-Hegyalja) pedig az Adenandra Kft.-vel évi 358.053,13 lejért. Az összegek nem tartalmazzák az áfát, a megállapodások pedig három évre szólnak. A 4. számú övezet (Várad-Rogériusz, Biharpüspöki és az Oncsa-Telep) esetében a jövő érvig érvényben van a korábbi szerződés, melyet a RER Ökológiai szolgáltatóval kötöttek.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .