Zeina Farrant meghívták az ifjúsági teniszválogatottba

Zeina Farrant, a Nagyváradi Vointa Sportklub tizenkét esztendős hölgy teniszezőjét a válogatott hatnapos edzőtáborozására (november 26. és december 1. között) hívta meg a Román Teniszszövetség. Az együttes felkészülést a Nemzeti Teniszközpontban tartják, ahol a szövetségi edzők felmérhetik a résztvevők taktikai-technikai, illetve fizikai erejét.

Ezen a közös felkészülésen különben Románia nyolc legjobb, tizenkét éves korosztályú teniszezője vehet részt, s ebbe az „elitbe” került be a váradi kislány, akinek szülei libanoniak (édesapja orvos), de majd húsz éve laknak már Nagyváradon. Zeina másik két testvére, Moustafa és Rachil is kiválóan teniszeznek, és követik Nemes Nárciszt, valamint Szatmári Renée-t, akik már szerepeltek a válogatott edzõtáborában két évvel korábban.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter