Zarándoklat Csíksomlyóra, a pünkösdi búcsúra

Zarándoklatot szerveznek a csíksomlyói pünkösdi búcsúra
Zarándoklatot szerveznek a csíksomlyói pünkösdi búcsúra
Zarándoklatot szerveznek a 2019. június 8-i, szombati csíksomlyói pünkösdi búcsúra (ez nem a pápalátogatásra rendezett zarándoklat!).

Indulás Nagyváradról június 7-én, pénteken 22 órakor, a Kanonok sorról, érkezés Csíkszeredába június 8-án, reggel 8 órakor. A busz a város bejáratánál marad és onnan 3 km-t kell gyalogolni a kegytemplomig. Az ünnepi szentmise a Kis- és a Nagysomlyó-hegy közötti nyeregben, a Hármashalom-oltárnál 12.30 órakor kezdődik. Utána a kegytemplom meglátogatása és 16 órától visszatérés a buszhoz. 17 órakor indulás a szálláshelyre, a parajdi Irisz panzióba, majd 20.30 órakor vacsora a Telegdy Ház vendéglőjében. Vacsora után esti séta az üdülőhelyen. 2019. június 9-én, vasárnap reggel 9 órakor reggeli, szintén a Telegdy Ház vendéglőjében, és 10.30 órakor indulás Szovátára, ahol megtekintjük a gyönyörű üdülőhelyet. 13 órakor visszaindulás Nagyváradra és érkezés 20 órakor a Kanonok sorra.

Jelentkezés

A részvétel díja személyenként 270 lej, mely tartalmazza az utazás és a szállás költségeit, továbbá a vendéglői vacsora és reggeli árát. Jelentkezni az Erdélyi Magyar Néppárt nagyváradi, Kálvin János utca 1. szám alatt található irodájában, továbbá a 0259/220–126 telefonszámon lehet. A zarándoklat vezetője Moldován Gellért Lajos, a Néppárt nagyváradi elnöke. Aki egy felejthetetlen lelki élményben szeretne részesülni, az mihamarabb jelentkezzen a fenti telefonszámon vagy személyesen. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!