Bulvár-celeb

2021.08.21. 19:00

Halálra vált családok szeme láttára szexelt egy pár fényes nappal a szabadban

Fényes nappal kapták lencsevégre a szabadban szexelő buja párocskát.

Forrás: Shutterstock

A nyári forróságban az egymás iránt is felhevült britek nem bírtak magukkal: a manchesteri polgárok szeme láttára kezdtek üzekedni egy családosoktól zsúfolt parkban – írja a The Sun alapján a Bors.

Feslett erkölcs

A rendőrök a párocskát letartóztatták, sőt: felhívást intéztek a lakosság felé, miszerint olyan szemtanúk jelentkezését várják, akik az aktus kirobbanásakor is a helyszínen tartózkodtak, de hiába – a videofelvételek és a tanúvallomások ellenére képtelenek bíróságra citálni a párt, méghozzá „bizonyíték hiányában”.

Az erkölcstelen duót az eset idején egy, éppen kutyáját sétáltató helyi férfi kapta lencsevégre egy árnyékot biztosító fa lombkoronája alatt a 30 fokos hőségben, nem messze egy játszótérről.

Pedig azt hittem, már mindent láttam

– jegyezte meg az alkalmi paparazzo, míg mások nemes egyszerűséggel „undorítónak” titulálták az ügyet, melynek kapcsán a hatóságok tehát minden vádat ejtettek.

A párocska szabadtéri akciójáról készült fotókat egyébként ide kattintva nézheti meg.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!