X. Jubileumi fotószalon

A váradi Tavirózsa Fotóklub, partnerségben az Euro Foto Art Egyesülettel, a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség, a Fotóművészek Romániai Egyesülete, a Bihar Megyei Tanács és a váradi önkormányzat védnökségével megszervezi a tizedik, vagyis jubileumi Premfoto 2012 fotóművészeti szalont.

A versenyszabályzat értelmében erre amatőr és hivatásos fotóművészek egyaránt benevezhetnek, kizárólag olyan pályaművekkel, melyeket a postázás napjáig egyetlen zsűri sem véleményezett, vagyis abszolút premiernek számítanak.

A téma nincs megjelölve, minden szerző 4 alkotást kell beküldjön az egyszínű és a színes szekcióba egyaránt. A zsűrizés kódszámok alapján történik, a beküldési határidő pedig november 1-je. A drótposta cím: eurofotoart.ro@gmail.com, a CD-k, illetve DVD-k esetén pedig 269-es postafiók, 410.610 Nagyvárad, 1-es sz. postahivatal, Románia. Az elbírálásra november 15-16-án kerül sor, a díjátadást pedig november 21-én 11 órakor tartják a váradi Euro Foto Art Galériában, melyet vándorkiállítás követ.