Way Too Far Rock Festival – rockfesztivál Köröskisjenőn

Akt.:
Way Too Far Rock Festival – rockfesztivál Köröskisjenőn
Augusztus 9–11. között a köröskisjenői KingsLand-ben rendezik meg a Way Too Far Rock Festival elnevezésű rockfesztivált. Fesztiválbérlet június 13-ig kedvezményes áron kapható a Gekko Pub-ban.

 

A Váradtól 15 km-re fekvő településen található KingsLand rendezvény- és szabadidőközpont hatvan hektáros területen fekszik, magába foglal egy éttermet, egy lovaglóközpontot, golfpályát, repülőteret és három, 10 hektáros tavat. Három nap és három éjszakán keresztül a KingsLand rock-koncertek helyszínévé változik, de különböző, tóparti relaxációs tereket is kialakítanak, ahol filmvetítések, workshopok, bárok várják a fesztiválozókat.

A harmadik alkalommal megrendezett fesztivál partnere a Gekko Pub, Nagyvárad egyik legrégebbi romkocsmája, így a Körös/Vladimirescu utca 40 sz. alatti szórakozóhelyen június 13., szerdáig 90 lejes kedvezményes árú bérleteket lehet lehet vásárolni (teljes ár 140 lej). A bérlet a fesztivál mindhárom napjára érvényes, belépést biztosít a sátorhelyre is.

Fellépők

Augusztus 9-én, pénteken fellép a Kunnstra, Times of Need, NOR, The Details, Coma, Omul cu Șobolani, Implant pentru Refuz. Az augusztus 10-én, szombaton koncertező együttesek: 7 Pași, Riot Monk, Luna Amară, Dirty Shirt, Iris, Ossian, Crazy Town. A fesztivál utolsó napján, vasárnap fellépő formációk: Punkarta, Altar, Aurora, Bucovina, Vita de Vie, Frații Jdieri.

A fesztivál Facebook-oldala: https://www.facebook.com/waytoofarrockfestival/

Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/318490018938010/

Online jegyvásárlás: https://ambilet.ro/tc-events/wtf-way-too-far-rock-festival-2019/