Vízöntő (I. 21. – II. 20.)

Akt.:
Vízöntő (I. 21. – II. 20.)
2015. március 10. – Váratlan bevételei lesznek ma és ami könnyen jön, természetesen könnyen megy is. Nem tudja megállni, hogy ne lepje meg magát néhány új darabbal.

Egy kis mitológia…:
Uránosz az ég, a föld, a levegő és a szellem istene. Minden éjjel leereszkedett a földre, és Gaiaval rengeteg gyermeket nemzett. Mivel szörnyűnek és visszataszítónak találta gyermekeit, ezért visszakényszerítette őket anyjukba, amit Gaia egyszer csak megelégelt. Fiának, Szaturnusznak sarlót adott kezébe, hogy ezzel vágja le apja nemi szervét, amiből néhány csepp a földre hullott, és ebből keletkeztek a fúriák, a bosszú istennői. Szaturnusz a tengerbe dobta a levágott falloszt, a felcsapó habokból pedig megszületett Aphrodité, a szépség és a szerelem istennője.

A vízöntő jellem:
Nagyon idealista és humánus, függetlenségre, szabadságra törekszik. Sokat foglalkozik a jövővel, optimista, találékony és nagyon eredeti. Kísérletező hajlama új és szokatlan tapasztalatokhoz juttatják. A barátság mindenek felett fontos számára, hasonló gondolkodású szellemi társak nélkül képtelen létezni. Nagy reformer, és gyakran kiszámíthatatlan. Előfordulhat, hogy az új dolgokat is hamar megunja, és ki akar tűnni a tömegből, más akar lenni, mint a többi ember.

A vízöntő a szerelemben:
Fél a nagyon mély érzésektől, sokkal inkább fontos, hogy barátság legyen a párkapcsolatában, minthogy őrjítő szenvedély. Szeret kísérletezgetni a szexualitásban, nem ritka hogy ezen a téren vonzódik az extrém dolgokhoz, helyzetekhez. Mivel nagyon nyitott és toleráns, ezért képes mindenben és mindenkiben meglátni a szépet. Szabadságát nehezen adja fel, gyakran jellemzi egyfajta feminizmus. Egy szokatlan randevúval biztosan elnyerhető a szíve.

A vízöntő és az állatok: általában a madarak, és a bohókás állatok tartoznak ide, a zsiráf, a kenguru, a gólya, a jégmadár és a kolibri.

A vízöntő és az autók: A sárkányrepülő és a nyitott sportautók illenek hozzá. Vezetési stílusában is nagyon kiszámíthatatlan, ő az aki az utolsó percben vált sávot, ezzel kisebbfajta sokkot okozva a mögötte jövőnek. Mindig elfelejti utántölteni az ablakmosó folyadékot, de találékonyságával könnyen megold minden helyzetet.

A vízöntő és a vacsora: Szereti a szokatlan, egyedi ízeket, és az egzotikus gyümölcsöket. Szeret olyan étteremben enni, ahol egyedi a berendezés, ahol nem kell széken ülni, például egy keleti stílusú étteremben.

A vízöntő színei: fémes színek, neonszínek

A vízöntő testrészei: lábszár, boka

A vízöntő otthona: modern, egyedi, szokatlan berendezés, magas plafon jellemzi.

A vízöntő jelmondata: “Soha nem akartam olyan klubhoz tartozni, amelyik elfogadott volna tagjának.”A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .