Váradon a Tankcsapda: részben ingyen!

Váradon a Tankcsapda: részben ingyen!

Bihar megye – Nagyváradon koncertezik április
3-án a Tankcsapda. Hírportálunk
néhány szerencsés
olvasóját ingyen juttatjuk be a show-ra.

Tavaszi turnéjának részeként egy estére hozzánk is átruccan a Tankcsapda: április 3-án Nagyváradon, a Szakszervezetek Művelődési Házában fognak koncertezni. A tavaszi idényben ez lesz az egyetlen fellépésük erdélyi-partiumi területen.

Portálunk és az együttes menedzsmentjének együttműködése révén az Erdély Online több olvasója ingyen juthat be majd a koncertre. Hamarosan ugyanis koncertmeghívókat fogunk kisorsolni, szám szerint négyet. A húzáson való részvételhez csak annyit kell tenni, hogy az érdeklődők egy e-mailt küldenek az erdon@informmedia.ro címre, ezzel bekerülnek azok sorába, akik közül sorsolunk. Az e-mail tárgysorába (subject) csak annyi szerepeljen, hogy “Tankcsapda nyereményjáték”, magában az üzenetben pedig csak a jelentkező nevét, lakcímét és telefonszámát tüntessék fel. A sorsolást nagyváradi szerkesztőségünkben tartjuk április 1-jén 13 órakor. A nyertesek személyesen vehetik át a koncertmeghívókat az Erdély Online-nál (Nagyvárad, Dacia sugárút 34. szám), ezért kérjük, csak azok pályázzanak, akik személyesen be tudnak fáradni a meghívóért, ha nyernek. A szerencsések 2-án és 3-án 12-17 óra között jelentkezhetnek nyereményükért.

 

Amúgy 40 lej…

 

A mostani turné a Minden jót Tour 2010 címet viseli, s a hasonló elnevezésű, tavaly megjelent albumuk népszerűsítését célozza. A tavalyi húszéves jubileumi turnézáró Főnix Csarnokbeli koncert óta először idén március 7-én állt színpadra a csapat, mégpedig a londoni Dingwalls klubban. E bemelegítés után indul majd a turnéjuk április 1-én, amelynek állomáshelyei közé Váradot is beiktatták. A nagyváradi koncertre egyébként már kaphatóak a jegyek, egységesen 40 RON-ért. (A magyarországi turnéhelyszíneken egy jegy 2990 forintba kerül). A következő helyeken lehet beszerezni a belépőket: Hole Club (Fő utca 6 szám), MusicArsenal (Dacia sugárút 110 szám), Ifjúsági Központ (Sas Palota). A megye egyéb településein nem kaphatók jegyek.