VOLT: szárfellépők sora

VOLT: szárfellépők sora
Bejelentették a jövő évi Volt Fesztivál első fellépőit. 2019. június 26-29. között Sopronban lép színpadra többek között a Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz és LP. A Slipknot a nyitónapon lép színpadra, ahogy a Tankcsapda is, akik jövőre ünneplik a zenekar 30. születésnapját.

A fesztivál második napján lép fel a Guns N’ Roses gitárosa és másik zenekara, a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Ők idén ősszel adták ki legújabb lemezüket, de nemcsak erről játszanak majd, nyilván GN’R dalok is lesznek, mint például a Paradise City, a Welcome to the Jungle vagy a You Could Be Mine. Szintén a headliner-sort gazdagítja a német DJ-producer, Robin Schulz, a Lost on You című slágerével világhírűvé vált LP.

A következő hetekben további magyar és külföldi fellépőket jelentenek majd be. A magyarok közül a Tankcsapdán kívül biztosan ott lesz Rúzsa Magdi, Majka és a Ők és a Punnany Massif. Az early bird-jegyelővétel már december 5-én elindul, amikor 72 órán át kedvezményesen áron lehet hozzájutni a bérletekhez. Újdonság, hogy a napijegyek esetében a jegyárforduló nem dátumhoz, hanem mennyiséghez kötött, vagyis aki gyorsabb, olcsóbban juthat belépőhöz.

Címkék: , , ,