Vizet szivattyúztak a tűzoltók

Vizet szivattyúztak a tűzoltók
Május 5-7. között a Bihar megyei katonai tűzoltók 105 küldetést teljesítettek, melyek közül 21 veszélyes meteorológiai jelenségek következményeinek elhárítása volt, 3 alkalommal tüzet oltottak, 80-szor elsősegélyt nyújtottak, valamint egy személyt is megmentettek.

A dotációjukban levő motoros szivattyúk segítségével vizet szivattyúztak ki házak alagsorából Nagyváradon (pénteken a Mihai Eminescu, Roman Ciorogariu, Cloșca, Traian Vuia, Zorelelor, Horea, Anatole France, Mihai Viteazul, Gh. Barițiu, Sucevei, Avram Iancu, Horváth Imre, Ion Buzoianu utcákban, szombaton a George Enescu és Moților utcákban, vasárnap pedig a Fő utcán) és Margittán a Crinului utcában, valamint Hegyközkovácsiban is, pontosabban a 19-es országút közel 400 méteres szakaszán.

Május 7-én a váradi Dacia sugárúton egy tömbház első emeletén a tulajdonos a hálószobában leesett az ágyról, de egészségügyi problémái miatt nem tudott felkelni. A katasztrófavédők segítettek a nyolcadik X-ét taposó asszonynak, majd kórházba vitték. Vasárnap délután az Aradi úton kellett tüzet oltani, melyet valószínűleg rövidzárlat okozott.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .