„Visszavágytunk a színházba”

„Visszavágytunk a színházba”
A biharfélegyházi nyolcadikosok a Szigligeti Színház jóvoltából díjmentesen nézhették meg azt az előadást, melyben már a saját életükben tapasztaltakat is viszontlátták.


Mi, a biharfélegyházi Jakó Zsigmond Általános Iskola nyolcadikosai, tavaly októberben osztályfőnöknőnk, Kerecsenyi Katalin szervezésével jutottunk el első alkalommal a nagyváradi Szigligeti Színházba, ahol megnéztük a Buborékok című előadást. Elnyerte tetszésünket, azóta is visszavágytunk, de addig is, míg ez megtörténhetett, osztályfőnöknőnk gondoskodott arról, hogy ne unatkozzon a csapat, több programot szervezett nekünk. Ezek közül az egyik szintén élménydús volt, hiszen Mikulás alkalmából meglepetésként elvitt bowlingozni az egyik megyeközponti bevásárlóközpontba, máskor órák után rávettük, hogy menjünk szánkózni. Januárban aztán készülhettünk, hogy megnézzük a Mi osztályunk című előadást, ami akkor sajnos nem jött össze.

Megható volt

Ám a mi késik nem múlik, kedden újra leülhettünk a színház nézőterére, ahol velünk volt drága tanítónénink, Vura Éva is, akit legalább annyira szeretünk, mint osztályfőnöknőnket. Az egész osztály szemébe könnyeket csalt a darab, olyan megható volt, mert azt sajnos az életben is tapasztalhatjuk, hogy a legjobb osztálytársak is egymás ellen fordulhatnak és nem számíthatnak egymásra. Köszönjük szépen a lehetőséget a Szigligeti Színháznak, hiszen díjmentesen juthattunk be erre az előadásra. Ezúton is köszönjük Kerecsenyi Katalin osztályfőnöknőnknek, hogy ilyen sok meglepetést szerez nekünk, és összetartja a mi kis csapatunkat.

Kupás Amália diák