Visszavágásra készülődnek

Visszavágásra készülődnek
A labdarúgó II. Ligában érdekelt Nagyváradi Bihar FC a Gyulafehérvári Unireát fogadja szombaton. A Nagyszalontai Liberty a Duna-partra, Turnu Severinbe látogat, ahonnan a BFC nem tudott pontot rabolni!

A Bihar FC labdarúgói adósai a gyulafehérvári gárdának: mielőtt évekkel korábban az Unirea feljutott az élvonalba, Váradon és hazai pályán egyaránt diadalmaskodni tudott. A tavalyi II. Ligában ismét ellenfelek lettek, s a mérleg nyelve ott az Unireának, itt a Bihar FC-nek kedvezett. Hogy szombaton mi lesz az eredmény, azt azonban még sejteni sem lehet, nemhogy megjósolni. Az Unirea új szakirányítója, Aurel ±unda mester szerint a győztesek mindenképpen ők lesznek… A piros-kékek összeállítása több sérült játékos miatt csak a találkozó előtt dől el, ám addigra felépülhetnek néhányan közülük. A valószínű kezdőcsapat: Lipitor – Târca, Gongolea, Ambrus, Cosma – Musca, Sandulescu, Mihu, Todea – Andor, Bucur. Edző: Gheorghe Silaghi. A mérkőzés játékvezetője: Cristina Ionescu (Zsilvajdejvulkán), partjelzők: Lorin Udrea és Mihaela Popescu (mindketten Targu Jiu). Szövetségi megfigyelő: Gergely József (Nagybánya).

 

Csendben készülődtek

A Nagyszalontai Liberty legénysége Selymes Tibor szakirányító vezetésével hétfő kivételével nap mint nap két edzéssel készült a mai összecsapásra. Tették ezt a csapat játékosai a legnagyobb csendben, hiszen eszükbe sem jutott, hogy legutóbbi, vajdahunyadi győzelmük tiszteletére örömünnepet üljenek. „Különben is, a Duna-partról is elhozzuk a pontokat!” – mondogatták a játékosok tegnapi elutazásuk előtt. A valószínű kezdőcsapat: Amamoo – Lázár, Ibric, Lipa, Tegzes – Iacob, Mândru, Deaconescu, Ianc – Bud, Bajner. Játékvezető: Mihai Ene, partjelzők: Radu Ghinguleac és Mihaela Gomoescu. Szövetségi megfigyelő: Gheorghe Moise (mindannyian Bukarest).

 

Szántó Sándor