Visszalépett a PSD váradi polgármesterjelöltje

Akt.:
Ionel Ghib
Ionel Ghib
Csak pár napig volt a PSD nagyváradi polgármesterjelöltje Ionel Ghib: közleményben jelentette be, hogy visszalép a jelöltségtől, és visszavonul a választási kampányból.

Március 30-i lapszámunk 2-es oldalán írtuk meg, hogy Ionel Ghib lesz a Szociáldemokrata Párt (PSD) nagyváradi polgármesterjelöltje a helyhatósági választásokon. Ghib hétfőn szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményben jelentette be: visszalép a jelöltségtől, és visszavonul a választási kampányból.

Döntését személyes okokkal magyarázza, és kihangsúlyozza: „Hiszem, hogy egy férfi szemtől szemben vívja meg harcait az ellenfelével szemben, és nem úgy, hogy aljas módon, névtelenek révén, az ellenjelölt családját támadja. Ezek a dolgok vezettek arra, hogy komolyan átértékeljem a részvételemet a politikai életben. Sosem fogok tétovázni, hogy a család nyújtotta biztonság és stabilitás, illetve a politikai karrier között a családot, és annak értékeit válasszam” – fogalmazott Ionel Ghib, köszönetet mondva végezetül a PSD-nek az iránta tanúsított bizalomért és támogatásért.

Címkék: , ,