Visszakerült a műsorrácsba a TV2

Visszakerült a műsorrácsba a TV2
Egy kedves olvasónktól kaptuk a hírt, megnéztük mi is, és valóban így van: az RCS&RDS ismét sugározza a TV2, a Prime TV és Mozi+ csatornákat.

Mint ismeretes, az RCS&RDS (Digi Románia) tavaly augusztus elején vette ki műsorszolgáltatásai közül a Tv2, a Mozi+ és a Prime tévécsatornák sugárzását, helyüket a szintén magyar nyelvű Comedy Central, a Film4 és a Comedy Central Family vette át. A módosítás okait firtató megkeresésünkre az RCS&RDS vállalattól egy szűkszavú közleményt kaptunk akkor, amelyben az állt, hogy a magyarországi TV2 műsorszolgáltató kérésére vették ki az említett tévécsatornákat. A közlemény szerint: „jelenleg is tárgyalások folynak az említett három csatorna sugárzásának az újrakezdéséről, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy újra beiktassuk ezeket a műsorrácsba.”

A jelek szerint ez mostanra sikerült: ha azonban elsőre mégsem találják a szóban forgó csatornákat a tévékészüléken, érdemes egy frissítést végigfuttatni.

Címkék: , , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .