Visszajuttatták a pénztárcát

Akt.:
Visszajuttatták a pénztárcát
Megtalált egy pénztárcát és a rendőrségen keresztül visszajuttatta azt tulajdonosának egy váradi házaspár. Úgy vélekedtek, hogy amit tettek, az nem rendkívüli, hanem normális dolog, és szeretnék, ha mások is ugyanígy cselekednének, ha hasonló helyzetbe kerülnek.

Egy fiatal házaspár, a 23 éves Meşter Alexandra és a 25 éves Meşter Alexandru március 6-án, vasárnap 18 óra körül miközben a váradi Louis Pasteur utcán haladtak gépjárművel, észrevettek az úttesten egy pénztárcát, amiben 3.600 euró és 8.600 lej volt volt, valamint személyes iratok és bankkártyák. A fiatalok nem hezitáltak és a pénztárcát elvitték a rendőrségre. A rendőrök még azon az estén megtettek mindent, hogy a pénztárcát visszajuttassák a tulajdonosának. A rendőrség ezúton is köszöni a fiatal párnak a lelkiismeretességüket. A Meşter házaspár úgy vélekedett, hogy amit tettek, az nem rendkívüli, hanem normális dolog, és szeretnék, ha mások is, ha hasonló helyzetbe kerülnek, ugyanígy cselekednének. Az utóbbi időszakban a Bihar megyei rendőrök egyre több ilyen lelkiismeretes, felelősségteljes cselekedettel találkoznak.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter