Vissza nem térítendő támogatások

Az Országos Családvédelmi Ügynökség közbeszerzési eljárást hirdet vissza nem térítendő támogatásokra vonatkozó szerződések megkötése céljából a következő tipusú projektek esetében: a családi erőszak áldozatai számára létesített sürgösségi befogadó központok, ezeknek a centrumoknak a fenntartása, valamint a családi erőszak áldozatai számára létesített tanácsadói központok.

Bővebb információk erről a 021.313.71.24-es telefonszámon (106-os vagy 109-es bels?) és a www.anpf.ro honlapon találhatóak, vagy nyomtatott formában a Bihar Megyei Család- és Munkavédelmi Igazgatóságon. A projekteket az ügynökség bukaresti székhelyén kell letenni (I. Kerület, Dem. I. Dobrescu utca 2-4. szám, D bejárat, VI. emelet, 626. szoba), határid? 2008.08.01, 14 óra. A dossziékat a jelentkező képviselőinek jelenlétében fogják kinyitni, ugyancsak az ügynökség fővárosi székhelyén, 2008.08.01-én 15 órakor.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .